CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Fejcserés számadás lesz a cserbenhagyás jutalma a csepeli választáson?

2023. szeptember 18. 00:05 - csú

csepeli_pohi_felulrol_kerdojellel_4.jpgKét függetlenné vált, korábbi ellenzéki képviselő a  polgármestert  kihúzta a csávából,  cserében - a cserben hagyott társaikkal ellentétben - többet helyet kaptak a közpénzen kiadott helyi szócsövekben. Sírni kellene ezen az alkun, de inkább azt nézik, ki nevet a végén...

Miért éppen Tóth és Kovács? – teszi fel a kérdést Horváth Gyula ellenzéki (DK-s) önkormányzati képviselő.

Az első pillantásra rejtélyesnek tűnő kérdésre így adja meg a magyarázatot és a választ:

"Ez a két kerületi politikus, a Borbély „civil” kezdeményezését támogató, az ellenzéki pártjaikból eltávolított képviselő (Tóth Sándor és Kovács Dávid Attila) kapott mostanság nyilvánosságot a polgármester által kézivezérelt helyi propaganda gépezetben.

Az egyik óriási kreativitása a

függőleges parkolóhelyek keresztbe fordításában, a másiké pedig a gyalogosátkelő korszerűsítésében érhető tetten.

Igazi politikusi bravúr mindkettő! Mégis, az ember azt képzeli, hogy ezt az alamizsnát nem ezért adta nekik Borbély Lénárd.

A csepeli emberek egy része arra gyanakszik, hogy azért kapták, mert a nyári rendkívüli képviselő-testületi ülésen mindketten megszavazták, hogy felelősségre vonás nélkül kifizessék az önkormányzati közpénzből azt a közel félmilliárdos büntetést, amit a bíróság azért szabott ki, mert annak idején Borbély minden felhatalmazás és jogcím nélkül kirúgta a csepeli strandot építő vállalkozót!

Csak hát a dolognak itt nincs vége!

Lehet, hogy az exhibicionista polgármesterük fejét átmenetileg kihúzták a rabigából, de nem kizárt, hogy a sajátjukat dugták a helyébe.

Forrás: Horváth Gyula közösségi (fb) oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5818208795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása