CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Elkezdődött a nyomtalanítás a csepeli polgármesteri hivatalban?

2023. szeptember 25. 00:05 - csú

nyomozas_feltaras_kutatas_kerese.pngMegtalálják, visszahozzák? Több korábbi dokumentum eltűnt az önkormányzat weblapjáról. Miért? Hol vannak?

A csepel.hu-n már megjelent a szeptember 28-ára tervezett önkormányzati képviselő-testületi ülés meghívója. https://csepel.hu/#/pages/20230928-testuleti-ules 

Amikor jóváhagyták a testület II. félévi üléseinek tervezetét, akkor szeptember 28-ra még csak 8 napirend megtárgyalását javasolta a polgármester. Most már 17-nél tartunk, s addig várhatóan tovább bővül a megtárgyalásra szánt napirendek száma. A napirendek

rövid véleményezésére a későbbiekben visszatérünk. 

    A csepel.hu Testületi ülése rovatának Meghívók c. oldalán szereplő napirendi javaslatokat áttekintve viszont megállapítható, hogy az idei januári, februári és április képviselő-testületi ülések meghívóiban olvasható előterjesztések anyaga valamiért nem tekinthető meg. Jogosan tehető fel a kérdés, mi indokolta, hogy a KORÁBBI testületi ülések által tárgyalt javaslatok szövegei helyett azt olvashatjuk, hogy 404 / not found, azaz az anyag nem található? Technikai hibáról vagy valami másról, például az ötéves ciklus dokumentumainak az eltüntetéséről van szó? Kinek a javaslatára törölték az előterjesztések szövegeit? 

h.-r.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5818220867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása