CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Gyanús győzelmi jelentés mellett csepeli titkok, amelyeket juszt sem árulnak el

2023. október 11. 00:05 - csú

kolonics_gyorgy_szabadido_kozpont_1.pngMég mindig nem tudjuk, hogy mennyibe került a Hollandi úti szabadidő központ az önkormányzatnak

A polgármester közösségi oldalán rendszeresen közzéteszik kampányfilm sorozatának, a Hello Csepel!-nek, a kerületi vezetés havi győzelmeiről szóló epizódjait

A  sikertémák között több,

újra és újra felhozott, sok helyen eladott ügy szerepelt (Kolonics György Szabadidőközpont, Táncsics Mihály utcai beruházás, sport-, ifjúsági programok, támogatások, díjkiosztások, versenyfelhívások ismertetése stb).

Ami hiányzik az  a sikerekhez vezető út során elkövetett komoly hibák felvállalása, az egyes fejlesztésekkel kapcsolatosan elhangzott kritikákra való reagálás.

Így még mindig nem tudjuk, hogy mennyibe került a szabadidő központ az önkormányzatnak, a központ területén létrehozott étterem költségeit ki fizette stb.

A kampányfilmek szerkesztőit csak egy mozgatja: a párt nélkül maradt polgármester mindenáron való győzelemre segítése. Hogy mi foglalkoztatta a csepelieket, hogyan élték meg a folytatódó infláció közepette mindennapjaikat, a kerületi közéletben is felmerült kérdésekről mi Borbély úr véleménye, az teljesen érdektelen. A film készítői és a MEGRENDELŐI számára.  

h.-r.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3318187853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása