CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Gratuláció a Csepel Táncegyüttesnek és a Munkásotthon vezetőinek!

2023. október 24. 00:05 - csú

csepel_tancegyuttes_fergeteges.pngNagysikerű gálaműsorral köszöntötte fennállásának 65. évfordulóját a Csepel Táncegyüttes.

A program előtt nyitották meg a 65 évet képekben, plakátokban és elismerésekben bemutató kiállítást. Az ezt követő teltházas, több mint kétórás műsorban felléptek az együttes valamennyi korosztályához tartozó táncosok: gyerekek, fiatalok, felnőttek és nyugdíjasok, akik több mint egyhónapos közös próbákon készültek az ünnepi gálára. Műsorukat, és a

fináléban színpadra lépő több mint 100 táncost, nagy tetszéssel, vastapssal fogadta a hálás közönség: a szülők, barátok – köztük a vidékről feljött valamikor az együttesben táncolt régi ismerősök, barátok –, a táncot szerető, s jegyhez jutott csepeliek. Ezúton gratulálunk a 65 éves együttes valamennyi tagjának, együttes- és művészeti vezetőinek, csakúgy, mint a Munkásotthon vezetésének, munkatársainak a program gondos előkészítéséhez, lebonyolításához. 

V.-a.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9418240399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása