CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mit tett a saját gyerekével Németh Szilárd?

2023. november 08. 00:05 - csú

nemeth_szilard_sajat_lanyaval_viraggal.pngNémeth Szilárd Csepel ének-zenei fejlesztéséről előremutató tárgyalásokat folytatott a saját lányával, aki képünk baloldalán látható – írta meg a media1.hu. A mellékelt fotót maga a rezsibiztos szolgáltatta saját közösségi (fb) oldalán.

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, országgyűlési képviselő, a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos  Facebook-oldalán egy képpel is illusztrálva jelentette be, hogy többek között Tóth Endre tankerületi szakmai vezetővel és Németh Virággal, a Magyar Rádió Énekkarának művészeti titkárával Csepel „ének-zene-művészeti fejlesztéséről” beszéltek, és az „egyeztetéseket” hamarosan szélesebb körben is folytatják.

Az ifjú hölgyet sokan ismerik Csepelen, így az ő számukra nem volt újdonság, hogy Gulyáságyú Média  kiderítette,  a kép baloldalán nem mellesleg Németh Szilárd gyereke szerepel. A Fidesz alelnökének lánya a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) által működtetett állami rádió Művészeti Együtteseinek (MRME) titkára.

Németh, mint országgyűlési képviselő, azzal tárgyal, akivel akar, de ha már fb oldalán is megírta, megkérdezzük: a szélesebb kör azt is jelentheti, hogy talán még a csepeli

érintettekkel (a Fasang Árpád Alapfokú Művészeti Iskola, kerületi iskolák ének és zenetanárainak képviselői, a csepeli diákokkal) is leül egyeztetni?

Horváth Gyula a hírrel kapcsolatban ezt írrta:

„Ha még beszélő viszonyba lennék a Szilárddal, (mint régen) most azt mondanám neki: elment az eszed? A facebookra feltett képen és az alábiggyesztett szövegen ugyanis megbotránkoztam. Biztos vagyok benne, hogy Szilárd tudja, hogyan működik az elmúlt tíz évben a szájuk íze szerint átalakított sajtó! Nem a ”gyurcsányista hazug libsi-komcsi” hanem a pártársai által kreált érték- és felelősség-nélküli propagandagépezet! Tudja, ha belekeveri a családját, ha kiteszi a placcra a lányát az onnantól kezdve valójában azt jelenti, mintha szabad kezet adott volna arra, hogy a nyilvánosság előtt foglalkozzanak vele. Innentől a kislány nem kizárólag az egyénisége, teljesítménye alapján fog megméretni, hanem NSZ lányaként! Nincs kizárva, hogy Szilárdnak ez volt a szándéka, de én még a régi ismerősre, (a csepeli képviselőtársra, az iskolaigazgatóra, a Vasutas Szakszervezet alkalmazottjára) emlékezve feltételezem, hogy ennek az ellenkezője motiválja!

 Akkor meg miért teszed ezt a gyerekeddel, Szilárd?”

Forrás: media1.hu, V-a., csepeliek.blog.hu, Horváth Gyula közösségi (fb) oldala

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8218253273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása