CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Bazi nagy munkásszállást csinál Magyarországból a gettósító Fidesz-kormány

2023. november 27. 00:03 - csú

akkumulatorgyar_elleni_tuntetes.jpgJött a briliáns ötlet, hogy ha már a magyar munkaerő és  a vizünk is fogyóban, akkor nosza, legyünk a vízpocsékoló, olcsó bérmunkásokat foglalkoztató kínai akkumulátorgyárak országa. A víz persze nem tétel, azt majd elveszik a néptől. A magyar fiatalok helyébe meg a kormányunk importál majd olcsó távol-keleti munkaerőt.

Sosem azt csinálja amit mond, ellenben amit csinál, azzal megvádol mindenki mást – nagyjából így néz ki az orbáni politika veleje. Például a magyar miniszterelnök ellilult fejjel vádol mindenkit bevándorláspártisággal, éppen most mutatja be, hogyan kell egy országban párhuzamos társadalmakat és No Go zónákat kreálni. Mini Gázákat, Kabulokat, Bangladesheket.

Nevezzük majdan őket nyugodtan az egyszerűség kedvéért orbángettóknak.

A történet ott kezdődött, amikor az

orbánpárt a vezér és sleppje pillanatnyi politikai érdekeit követve besorolt szélsőjobbos bevándorlásellenesnek. A magyar határon persze azóta is az jár át aki akar, viszont cirka 700 ezer magyar fiatal is távozott a haldokló nyugatra a putyinizálódó országból.

A magyar gazdaság már előtte is fuldoklott a munkaerőhiánytól. Na erre jött a briliáns ötlet, hogy ha már a vizünk is fogyóban, akkor nosza, legyünk a vízpocsékoló, olcsó bérmunkásokat foglalkoztató kínai akkumulátorgyárak országa.

A víz persze nem tétel, azt majd elveszik a néptől. A magyar fiatalok helyébe meg a kormányunk importál majd olcsó távol-keleti munkaerőt.

Persze a híveknek most el kell valahogy magyarázni, hogy „ezek” az idegenek nem „azok”. Erre kell majd most új idegenrendészeti törvény, lesz valami idegenrendészeti szuperhatóság, szuperjogosítvánnyal, amivel a vendégmunkásokat bármikor, egy gombnyomásra hazaküldjük, ha már nincs rájuk szükség. Például ha a kitántorgókat elfogja a honvágy és hazajönnek Londonból, hogy az alföldi rónaságon dolgozhassanak kínai vezényszóra.

Hogy idézzük a miniszterelnök urat: ha egyszer egy ország beengedi az idegeneket, akkor azok bizony ott maradnak és slussz.

A kérdés onnantól csak az, hogy az ország mihez kezd velük. A 70’-es években is volt migráció, tízezrével jöttek Irakból, Szíriából, Egyiptomból ide ösztöndíjasok. Itt magyar nyelvű oktatást, majd értelmes munkát kaptak. Láss csodát, az akkor migrációs hullámmal jött "magyarabok" tökéletesen beilleszkedtek ide, messzemenően lojálisak az országhoz.

Már most borítékolható, hogy nem így lesz a kínai nagyüzemekbe gyári gépalkatrésznek importált vietnamiakkal, mongolokkal, pakisztániakkal. Oktatás, értelmes munka híján törvényszerű lesz közöttük a gettósodás, a párhuzamos társadalom kialakulása. Ahol az őket kihasználó Magyarországban pedig csak egy bazi nagy munkásszállást fognak látni, semmi mást.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1718259339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása