CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Amikor a buzgómocsing a főúr kegyeit keresi

2023. november 29. 00:03 - csú

kaszino_1.jpgOrbánnak hízelegni ma már nem egyszerű dolog, komoly a verseny, innovatívnak, bátornak, kreatívnak kell hozzá lenni. Talán egy kis kedvezmény a kaszinónak, az majd közelebb visz a célhoz.

Lassan érik a helyzet, hogy egy fideszes képviselő a mátkájával való első éjszaka jogát is felajánlja a mindenható pártvezérnek. Nyilván a feudalizmus sem egy éjszaka született, szóval a NER kiteljesedésének is van egy fokozatossága és fejlődési iránya.

Ebbe illeszkedik, hogy az ötödik kerület egyik ügyeletes fideszes buzgómócsingja kitalálta, hogy a nemzet Gyevi bírójának hatósugarában lévő kaszinók nehogy már ugyanazt a építményadót fizessék mint mondjuk egy holmi éjjel-nappalos élelmiszerbolt. Merthogy

ööö, izé a kaszinóknak sokkal kisebb a környezetterhelése.

Az persze izgalmas városüzemeltetési kérdés lehet, hogy egy kaszinó ökológiai lábnyoma, karbonemissziója mekkora mondjuk egy ügyeletes patikához képest. Az viszont biztos, hogy a javaslatot beterjesztő buzgómócsing képviselő úr valahogy nem hallott még a játékfüggésről és hogy az milyen környezetterhet ró például az érintett környezetére. Röviden: úszik lakás, kocsi, család, minden.

Mindegy, a lényeg a hatalomnak tett kreatív gesztus, a tavaly 19 milliárdos extraprofitot bezsebelt kaszinócégnek most masszív 340 ezer forinttal karcsúsodik az építményadója. A buzgómócsing képviselő úr bizton számíthat arra, hogy az elhíresülő akciója nyomán rávetül a Tokaj szőlővesszejein nektárt érlelő tekintet.

Segget nyalni a NER-ben ugyanis ma már nem egyszerű dolog, komoly a verseny, innovatívnak, bátornak, kreatívnak kell hozzá lenni, szokatlan szögből kell megcélozni a Fényes Ülepet majd a legváratlanabb pillanatban, bukórepüléssel bevinni az új ingerületet. Utána nyáltól fényes arccal, széltől borzolt hajjal lehet összekacsintani a vezérrel: a jó csinovnyik pontosan tisztában van a helyzettel, hogy miért van az, hogy a tuti bevételt hozó kaszinókba valahogy sosem akart egyetlen piaci cég sem beruházni, és a kaszinók tulajdonosi köre valahogy mindig a felcsúti vezér legközelebbi vazallusai közül kerül ki.

Forrás: Batka Zoltán

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3918261559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása