CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szabad-e, illik-e a zsaroló fideszeseket átvágni? Ez egy fogós, ravasz kérdés a csepeli közéletben!

2024. február 07. 00:05 - csú

 a_csepeli_fidesz-frakcio_maradeka_hat_bator_fideszes_fulkeforradalmar.pngA polgármestert a költségvetés elfogadása előtt zsarolta meg a képünkön látható, Németh Szilárdhoz  hű hat fős Fidesz-frakció tavaly a Csepel TC sportklub 111 millió forintos önkormányzati támogatásával. Azt ígérték, hogy cserébe elfogadják az önkormányzat 2023-as költségvetését. 

"Az ég kék, a fű zöld, Borbély Lénárd ismét hazudik" – közölte a Csepeli Fidelitas képviselője a közösségi oldalukon közzétett videó-kisfilmen. Borbély ugyanis nem fizette ki a tavalyi képviselő-testületi ülésen, a Csepel TC-nek megígért 111 milliós önkormányzati támogatást, miközben mindent megtett törekvéseik ellehetetlenítése érdekében.

A fizetés megtagadása mellett Borbély évi többszáz millió forint közpénzből finanszírozza saját egyesületét – rótta fel a polgármesternek a Fidesz ifjúsági szervezete, pontosabban annak helyi alelnöke. 

    A polgármestert még a

tavalyi költségvetés elfogadása előtt zsarolta meg a Németh-hez hű hat fős Fidesz-frakció a sportklub ekkora önkormányzati támogatásával, cserébe elfogadják az önkormányzat múlt évi költségvetési tervezetét.

A polgármester azzal vállalta fel a támogatást, hogy az önkormányzat vezetése is helyet kap az egyesület vezetésében.

A zsaroló fideszesek nem reagáltak a polgármesteri feltételre, de a költségvetést elfogadták, benne a 111 milliós változtatással. Hogy végül teljesült-e Borbély óhaja, erről nincs információnk, a Fidelitas képviselője erről nem nyilatkozott.

Hogy melyik fél volt korrektebb az alku folyamán, azt döntse el az olvasó.

e.-s.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3318318557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása