CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nagy leleplezések ideje jött el Csepelen

2024. február 21. 00:05 - csú

nemeth_szilard_es_borbely_lenard_a_kobe_vesett_szolzsenyicin_idezet_leleplezesevel.pngItt még békés egymás melletti volt a leleplezés a Szent Imre téren. Hol van már a tavalyi hó és a tavalyi lepel? Most rántják le egymásról.  Sok a gyanús ügy! Befürdés a csepeli strand felújításával. Drága játék a túlárazott játszóterekkel. Mi van az építését kétszer is kifizetett, leégett cserkészházzal? Mi van a szobrokkal, luxusautókkal? 

Ábel Attila, a Fideszből kirúgott csepeli alpolgármester TikTok videómonológjában bebizonyította, hogy a még megmaradt kerületi fideszesek ez idáig soha nem látott szervezett módszerekkel, a jogot és az erkölcsi normákat sutba vágva, bűnözői összefonódást alkotva, rabolják a csepelieknek juttatott közpénzeket! - Ezt írja többek között közösségi oldalán Horváth Gyula ellenzéki (DK-s) önkormányzati képviselő Önvád című cikkében. A bejegyzését így folytatja:

Súlyos Vádak! Annyira súlyosak, hogy ugyan erősen sejtettem a létüket, de ilyen nagy konkrétsággal megfogalmazni magam se mertem!

Ezek a rablások sokszorosan felülmúlták

még azoknak a légből kapott vádaknak a súlyát és összértékét is, amik alapján a Fidesz által megsemmisíteni kívánt Csevak vezetővel szemben 2010 után vérszomjasan elindítottak.

Ábel Attila elmondása szerint „árulók” kerültek a csapatba. Érdekes, hogy Pákozdi József, Tóth Sándor és Kovács Dávid Attila nyilvánosságra került esete után ez meglepte Attilát. Nagy a valószínűsége, hogy másfajta árulásra gondol ő. Sokkal valószínűbb, hogy a cinkosságot felmondó, a bandából kibeszélő, vagy a pénzeket a maga előnyére a többiek elől lenyúló párttársait ostorozta ezzel a jelzővel. Felébredt őszinteségében Németh Szilárdot a gerinctelen, aljas, és a családtagok (egzisztenciáját, életét?) sem kímélő gonosztevőnek állítja be.

Ábel Attila szerint csak a strandnál 800 milliót raboltak! Németh Szilárd szórólapja szerint viszont Borbély egy év alatti bevételére célozva mondja, hogy 250 milliós házat épített. Mindezt úgy, hogy a vagyonnyilatkozata szerint szegény! És ez csak egy része a sok gyanús ügynek! Hol vannak a túlárazott játszóterek, mi van az építését kétszer is kifizetett Cserkészházzal, mi van a szobrokkal, hajókkal, repülőkkel luxusautókkal? Mi van a „fekvő rendőrökkel”, kamerákkal, Polgármesteri Hivatal luxusával, a határon kívülre mentett pénzekkel, a polgármester személyét szolgálókkal, a tivornyákkal, hajókáztatásokkal, disznóvágásokkal? És a sor még folytatható, mert a megoldott szájú zsákból ömlik a bűn!

A tények Ábel Attila általi felsorolásában semmi újdonság nincs! Az újdonság abban van, hogy egy belső emberük csömörlött úgy meg, hogy még saját magát is vádolva kiborította a bilit!

Ez a klip felér egy feljelentéssel! Ha Magyarország jogállam lenne, már a rendőrségnek nyomoznia, az ügyészségnek vizsgálódnia, az érintetteknek meg az előzetesben ülniük kéne!

A videó üzenet szerint ellopták a Királyerdőbe még az általunk (szoc-lib) felvetett, de Némethék által tervezett, és pályáztatott bevásárló központ 195 milliós pénzét!

Strómanokkal építtették a sok tízmillióért megvásárolt veszteséges Csepeli Strandot. Ábel videójából következtethetően csak azért, hogy a fal vállalkozóik számára kifizető helyként használják. Ez számukra lelkifurdalást nem okozott, mert ebből egyedül legalább 800 milliót kaszált valaki: Ábel Attila szerint Németh Szilárd, NSZ szerint meg Borbély.

A maguk mellét az öndicsérettől véresre verőkről kiderült, hogy lopnak! A „visszavásárolt” napközis tábor extra magas költségeinél is (ÁA szerint) háromszoros szorzót használtak!

Ábel Attila megriasztott! Oda juttatott ezzel a videójával, hogy már félek visszamenni a hivatalba. Mivel tudom, hogy hova kell nyúlni, melyik szekrényt kell kinyitni, rettegek; ha megnyernénk a választást mit fogok ott találni? A bűnöket feltárni, a csontvázakat kitakarítani, a bűnösöket felderíteni kéne először, hogy valamikor újra élet legyen a Szent Imre téri fák alatt. Ja! És ahhoz, hogy régi felüdülési jellegét az a hely visszakapja, a teret meg kell szabadítani oda nem illő terheitől, vissza kell telepíteni azokat az ősi növényeit, amit a Németh-Borbély-Ábel trió kiirtott onnan (is)! A regenerálódáshoz évek kellenek!

Forrás: HORVÁTH GYULA közösségi oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9718329225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása