CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Már csak ez hiányzott a csepeli nyugdíjasoknak!

2024. március 05. 00:05 - csú

boldog_nyugdijasok_orom_orulnek_orome_1.pngÚjra megjelent a csepeli postaládákban a kormány névre szóló, időszaki propaganda kiadványa a Jókor.

A „Hasznos információk nyugdíjasoknak” alcímet viselő reklámanyagot csak az idős emberek kapják, az egész országban. Hogy kitől az az impresszum nélküli kiadványnál csak abból derült ki, hogy mint mindig, Orbán Viktor semmitmondó levelével indul a propaganda szöveggyűjtemény.

Tartalmát, a lap készítésének hosszabb átfutási ideje és az új mondanivalók hiánya miatt eléggé elavult, régi, már lejáratott, döntések, lózungok adják, amelyek messze állnak a mindennapok valóságától.

Megtudhattuk, hogy

a színész, ha egészséges, akár 100 évig is elél, a hétgyermekes miniszter szerint a kormány a 2010-ben kötött szövetségre építve megbecsüli és tiszteli az időseket, sőt őrangyallal, azaz gondosórával is ellátja őket, a volt államfő felesége még most is teniszezik stb.

Gond egy szál se! A nyugdíjasok, ha részt vesznek a lap nyereményjátékban, még nyerhetnek is, ráadásul megismerhetik a legfontosabb kormányzati intézkedéseket. Hajrá! 

h.-r.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9318336867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása