CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A zenész és a hangszerelő a Szent Imre téren

2024. március 19. 00:05 - csú

abel_attila_es_borbely_lenard_kettosportre_szuper_2.pngA Borbély-éra vége felé közeledve fogynak az érvek, ezért Ábel Attilánál emelkedik a hangerő!  Most kell tudatára ébrednie annak, hogy mindent tönkretettek, amit 2010-ben megkaptak!

Ha belegondol, valójában nincs a kezében semmi, amire most támaszkodhatna! Mindent tönkretettek, mindent elhiteltelenítettek! Nincs az a „csepeli bárd” (párt, szervezet vagy civil) aki felvállalná, azt, hogy sikertelenségüket, kerület-pusztításukat dicsőítő módon megénekelné! Attila a megszokott módszerét alkalmazná, ezért lenyúlná, elrabolná, a maga által létrehozottnak hazudná a civilek alkotását.

Nyíltan a saját uralma alá akarja vonni, akarata alá akarja törni, - Borbélynak, és a Csepelért Polgári Egyesületnek akarja szolgálójává tenni - a civilek hitelességét és hosszú évek alatt felépített sikerét! Árulásnak, a demokrácia elleni aljas támadásnak akarja beállítani, amikor

ezt a sikerekért megdolgozó, és a hitelességbe munkát áldozók, nem kívánnak, (nem tudnak) belenyugodni!

Az a szomorú, hogy Ábel Attila nem is álszenteskedik! Valóban őszintén azt érzi, hogy a demokrácia az, amit ők létrehoztak, és akkor működik jól a rendszer, ha az van, amit ők akarnak! A dialógus, a kollektív bölcsesség, a hatalommegosztás, és a fékek és ellensúlyok feleslegese balansz!

Az, hogy mi jó Csepelnek, azt Borbély Lénárd egyedül megmondja, és Ábel Attila meghangszereli! Aki ezt nem akceptálja, az hazaáruló, rohadt komcsi! Csak, hát Novák és Varga esete megmutatta, hogy egyik jegenye se nőhet az égig! A természet (Isten) megszabta a kontúrokat, megjelölte a határokat. Aki elfelejti, vagy figyelmen kívül hagyja az mennél magasabbra kapaszkodik, annál nagyobbat esik!

Forrás: Horváth Gyula közösségi (Fb) oldalának bejegyzése

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7018349129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása