CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csak ártottak Csepelnek. Váltani kell!

2024. március 27. 00:05 - csú

se_borbely_se_nemeth_it_most_dukan_nelkul_1.jpgMindkét politikus Csepel helyett a hatalomért harcol

Nagy vitát váltott ki Ábel Attila alpolgármester interjúja az ATV-ben, amelyben a három riporter a Borbély-Németh politika hatalmi harc hátterére volt kíváncsi. Jogos kérdésként vethető fel, Borbély miért nem vállalta a tv szereplést, miért a már önmagát többször is lejárató alpolgármesterét küldte a ringbe?  

    Ábel úr viszont most is hozta önmagát, bár helyenként még alul is múlta. Több országos média mellett a helyi közösségi oldalakon is vitatták helyenként zavaros, a konkrét kérdésekre nem igen kész, mismásoló

válaszait. Az interjú, a másfél éve már sokszor, több helyen elmondott témákon kívül, a csepeli közélettel foglalkozók részére semmilyen újdonságot nem tartalmazott. Egyértelmű, hogy Németh és az ellenzék összemosására, lejáratására törekedett, bár sokak szerint mondandója, mint eddig sokszor, inkább ártott a polgármesternek. Annak ismeretében, pedig, hogy Borbéllyal együtt egy évtizeden át mindenben kiszolgálták Némethet, teljesen hiteltelen magyarázkodása.  

    Ami pedig a Németh elleni, az interjú során felmutatott írásos bizonyítékot illeti, az Ábel úr által a csepel.info-ban közzétett dokumentumban szó sincs arról, hogy „Németh hűtlen kezelésre akarta kényszeríteni a kerületvezetést.” (népszava.hu, 2024.03.04.) Németh a polgármester levelére válaszolva „javaslatokat” fogalmazott meg. Ha pedig ők annak tartották, akkor miért nem hozták azonnal nyilvánosságra a levelet, miért nem tettek feljelentést az ügyben? Miért maradt el a feljelentés? Szerintünk nem a párton belüli viták kivitelének „tilalma” volt az ok. Jogilag ugyanis nem bizonyítható jelenlegi álláspontjuk.

    Mindenesetre kíváncsian várjuk Németh Szilárd válaszát. Illúzióink persze nincsenek, valószínűleg a nyílt, személyes vita helyett folytatódik a kölcsönös üzengetés, ami egyre durvábbá teszi a helyi választási küzdelmet. Véleményünket ugyanakkor már többször megfogalmaztuk: mindkét politikus a hatalomért harcol, amivel az elmúlt években csak ártottak Csepelnek. Váltani kell.

E.-S.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9118354911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása