CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelen nem lesz Csepel kerékpárokból szervezett közbringa rendszer

2024. április 10. 00:05 - csú

bubiv_csepel_kerekparok_biciklik.jpgHiába készülnek Csepelen ezek a kerékpárok, Csepelt továbbra sem kapcsolják be a mind szélesebb körben kedvelt közbringa rendszerhez.

A BKK tette közzé, hogy a MOL Bubi közbringa rendszert tavasszal hat gyűjtőállomással bővíti.

A bővítéssel már 207 helyszínen bérelhetők a Csepel Kerékpár Zrt. által gyártott kerékpárok. Az összesen 2.460 MOL Bubi kerékpárokat

februárban napi 6.822 alkalommal bérelték ki a kerékpáron közlekedők, ami az előző évi adatokhoz képest 49 százalékos bővülést jelent. Nem véletlen tehát, hogy „21 ország 64 városát megelőzve nyerte meg Budapest a 2023-as Európai Mobilitási Hét programjaiért és fejlesztéseiért évente odaítélt díjat.” https://hu.euronews.com/2024/03/15/budapest-europai-mobilitasi-het Csepelen jelenleg egyetlen gyűjtőállomás sincs.

Miért?

h.-r.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2218358903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása