CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Vannak még csepeliek, akiket érdekel az elkampányolt közpénz sorsa

2024. július 04. 00:05 - csú

virsliosztas_retro_majus_1_2024.jpgVirslit, kenyeret és cirkuszt is gyakran adtak ingyen ezen a tavaszon Csepelen. Képünkön a retro majális, amely  csak egy rendezvény volt a sok közül, amelyre Borbély Lénárd kampánycsapatának egy fillért sem kellett költeni, mégis remekül szolgálta az aktívan kampányoló, virslit osztogató polgármesterjelölti csapat kampánycéljait. 

A Csepeli vagyok közösségi oldalon jelent meg a Független Kerekasztal név alatt a kerület jegyzőjének levele, amelyben válaszolt a kérelmező, többek között az önkormányzat kerületi rendezvényeinek kiadási költségivel kapcsolatos, Közérdekű adatigénylésére.

Vadai Attila hozzászólásban reagált, hogy

a válasz egy része a kimittud.hu-n már olvasható. Megnéztük. A Csepeli Városkép Kft pl. a május 1-én megrendezett Retro Majálissal kapcsolatosan 16 céggel kötött szerződést, ezek teljes összege. 13.494.750.- Ft, (!) amelyből ~7,5 milliót tett ki az Edda együttessel kötött szerződés.

A szerződések között nem volt fellelhető, hogy az önkormányzat gazdasági társasága, a Városgazda Zrt. mennyit költött a rendezvény előkészítésére, illetve mibe került a rendezvény reklámozása, majd a terület rendezvény utáni rendbetétele. Ez csak egy rendezvény volt a sok közül, amelyre Borbély Lénárd kampánycsapatának egy fillért sem kellett költeni, mégis remekül szolgálta, a természetesen megjelent és aktívan kampányoló, virslit osztogató polgármesterjelölti csapat kampánycéljait. 

e.-s.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8018439417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása