CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Békepárti olimpia Budapesten

2024. augusztus 02. 00:02 - csú

vidnyanszky_attila_hullamos_hajjal_mikrofonnal.jpegKi fogja rendezni a békepárti Budapesti Olimpia megnyitó ünnepségét? Pályázatot írtak ki a feladatra, két alkalmas jelölt is indult, Vidnyánszky Attila és Vidnyánszky Attila. A zsűri hosszú hezitálás után végülis a jobbikat választotta, Vidnyánszky Attilát, miután nyilvánosan kijelentette, hogy semmiféle buzulás aztán itt nem lesz. A kabalaállat megtervezése gyorsan megvolt. A templom egere került fel a plakátokra és plüssjátékként a gyerekek és a gyűjtők kezébe

Egy hete Párizsban volt a 33. Olimpia megnyitója. E miatt méltatlanul háttérbe szorult a fővárosunkból keltezett tudósítás. Dési János így számolt be a történtekről:

A budapesti olimpia megnyitó előtt már hónapokkal tetőfokára hágott az izgalom. Ki fogja rendezni a megnyitó ünnepséget? Ahogy ezt illik, pályázatot írtak ki a feladatra, két alkalmas jelölt is indult, Vidnyánszky Attila és Vidnyánszky Attila. A zsűri hosszú hezitálás után végülis a jobbikat választotta, Vidnyánszky Attilát, miután nyilvánosan kijelentette, hogy semmiféle buzulás aztán itt nem lesz.

A kabalaállat megtervezése gyorsan megvolt. A templom egere került fel a plakátokra, készült el plüssből és jelent meg a nagy versenyek helyszínén is. Ahogy a tervezője magyarázta, ezzel a nagy egyházak kérésének is eleget tesznek, hogy ők is meg kívánnak jelenni, mondhatni

megmutatni magukat, a világversenyek alkalmából. És nem csak a stafétabotot, a labdát és a fürdőnacikat kívánják ám megáldani, hanem e kultúrkörben nekik több jár. Ráadásul, a templom egerét nagyszerűen lehet ábrázolni egy elefánttal és már meg is van a dübörgés.

Természetesen a megnyitó alaphangja a békepártiság lett – ebben sem volt vita. Tóth Gabi a békeharc dalait énekelte talpig békepárti matyóruhában. Míg Nagy Feró zsoltárokat zsolozsmázott egyszerű csuhába öltözve. Mondanom sem kell, hogy az olimpiai lángot Mészáros Lőrinc hozta be a felcsúti stadionba, klottgatyában és feszes atléta trikóban. Miért ő? Nyilvánvalóan ő építette az összes új létesítményt, sportcsarnokot, uszodát, pályát, olimpiai falut. Ennyit már csak megérdemel akkor. Fess, snájdig ember ez a Lőrinc állapította meg elégedetten a  főrendező, hozzátéve, hogy a halála a pocakos milliárdos. Persze a slimfiteket sem szereti Lőrinc, picit megzavarodott, amikor milliárdnyi szem szegeződött rá a kamerákon keresztül, mert hirtelen nem tudta, merre is fusson. De aztán a lángra mutatva felkiáltott a díszpáholyba, Andika ne fogd meg, forró, Andiii.

Ezt a remek mondását azóta is sokfelé idézik a világban, s irigykednek Magyarországra, hogy ilyen ötletes, szép megnyitót voltak képesek rendezni. De mindez semmi.

Négyévesforma kislány állt a színpad szélére. A háttérben a merániak orgiája zajlik, a kislány előtt a tüll fejdíszes, szoknyás tanár bácsija térdel. A kislány megilletődötten áll a fehér ruhácskájában, szemüvegben, virágos hajpántban. Az arcára egy szívecske van festve. A kislány kicsit halkan, kicsit bizonytalanul, de nagyon szépen elénekli a Legyen hót ( ez a Jégvarázs című, globalista Disney-mese betétdala). A szoknyás tanár bácsi erre előkap egy nyalókát és megjutalmazza. A kislány a nyalókát szopogatja. A közönség egy emberként értette meg a jelképet, a gonosz nyugati transzvesztiták arra tanítják a magyar gyerekeket, hogy népdalok helyett globalista Disney-slágereket énekeljenek. (Na, most aki azt hiszi túlzok, ez egy valódi részlet a Vidnyánszky rendezte Bánk bánból – valószínűleg átemelte ide.)

Ekkor Ákos hangja tölti be az étert, s  a nagyvilág együtt énekli vele: A harag réme, a béke vége

Tombol a bosszú népe a bosszú népe 
Úgy tenne jégre
Hogy ne is vedd észre hogy elpusztít
Ne szabadkozz: te szabad vagy
A hatalmad magadnak akartad 
Hát szabad-e hagynod, hogy furja-tépje
Hazádat folyton a bosszú népe?

S a megnyitó beszéd. Az ország vezetője stílszerűen egy matrioska babából lépett elő és úgy mondta el, hogy Я открою Олимпиаду ("Az olimpiát megnyitom")

Aztán tüzijáték, díszvacsora, az amerikai csapat hazaküldése, mert túl libsik, a németeké, meg mert ilyen ország nincs is, a franciáké, mert ők ott a Szajna parton eljátszották a becsületüket.

A türk tanács kérésére a hátrafelé nyilazással és a nyereg alatt húspuhítással indul a nemes vetélekedő.

Hajrá fiúk. (Mert lányok már az ókorban sem voltak, akkor most miért lennének.)

Forrás: Dési János (Szabadság Klub)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8718458545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása