CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nemzeti anti-patika

2024. augusztus 05. 00:04 - csú

sok_kerdojel_gondolkodoval-2_2.pngMi lesz itt, ha megvalósul a patikacentralizáció?

Azt mondja a doktornő a rendelésen, hogy a sebeket két hétig folyamatosan fertőtlenítenem kell, aztán a felírt kenőccsel bekenni, utána bekötözni, a strandot és uszodát felejtsem el. A szükséges szerek mentek a felhőbe, a TAJ-tulajdonos pedig a patikába.

Ott a munkatárs tanulmányozza a listát, aztán a rangidős szakgyógyszerészt hívja, aki közölte szemüvege felett kipillantva, hogy ha az önmagához tapadó (Peha-haft) rögzítőpólyából 20 darabot kiad nekem, amennyit a doktornő felírt, az a gyógyszertárnak veszteség. Ugyanis ők többért tudják beszerezni, mint

amennyiért nekem kedvezményes áron eladhatják. Holnapra itt lesz, ha elfogadom, hogy 20-at fizetek, ez kerül a gépbe, de csak 19-et kapok.

Mivel nem tudtam egyik lábamról a másikra állni, hogy kedvemre hezitáljak (és nem volt kedvem elsántikálni a következő patikáig), rábólintottam.

Másnap azzal fogadott, hogy átgondolta a dolgot, kapok 19-et, meg egy kisebb kiszerelésűt, így mindenki a pénzénél marad.

Mi lesz itt, ha megvalósul a patikacentralizáció?

Forrás: ICs (Élet és Irodalom)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1718454895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása