CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Igazgatási szünet miatt késik a csepeli igazság?

2024. augusztus 12. 00:05 - csú

csepeli_pohi_felulrol_kerdojellel_12.jpgA Csepeli vagyok nyilvános csoport közösségi oldalon tette közzé Vadai Attila: „A Hollandi8 saját parkolóhelyeket kapott a Kolonics György Szabadidő Központban”. A posztoló közérdekű adatigénylés keretében még július elején kérdezte meg a jegyzőt, a parkolók átadásának feltételeiről.

A jegyzőnek 30 napja van az írásos válaszra. Vadai úr addig is utánanézett az étteremnek, s kiderült pl., az étteremet működtető vállalkozó pályázat nélkül kapta meg a polgármestertől az üzemeltetési jogot. Ezért nekünk is vannak kérdéseink a kerület jegyzőjéhez:

1.) Igaz-e a hír, s ha igen, mi indokolta a pályázat elhagyását?

2.) Az étteremmel szemben egy ~ 70 négyzetméternyi fogadótér hozzáépítése miatt, hivatalos bontási határozat van érvényben. Hol tart jelenleg a bontási határozat végrehajtása?

h.-r.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7818456465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása