CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Piszkos Fred mentőakciója a Gellérthegy árnyékában

2024. szeptember 01. 00:02 - csú

piszkos_fred_az_elveszett_cirkalobol_kek_keretben.pngA gellérthegyi Felszabadulási Emlékmű körüli kormányzati cirkuszról eszembe jutott egy másik híres akció, melynek során Piszkos Fred és társai megmentették az elsüllyedt Winnifred gőzös utasait. Sok a hasonlóság és nem véletlenül...

A Fidesz sok vezetője közölte már a világgal, hogy a mély válságban tengődő EU-t csak a magyar kereszténység tudja megmenteni a gyehenna tüzétől.

A mentési munkálatok sikeréhez nélkülözhetetlen, hogy kereszt kerüljön a Felszabadulási Emlékműre; azt hiszem, ez nyilvánvaló.

Erről eszembe jutott egy másik híres akció, melynek során Piszkos Fred és társai megmentették az elsüllyedt Winnifred gőzös utasait, mert

arra jártak egy háromárbócossal. Csak aztán mindenki csodálta, hogy a viharból megmentett utasoknak a gyűrűjük meg a zsebórájuk is odaveszett. „Nagy vihar volt…” – tette még hozzá Piszkos Fred, a kapitány (részletesebben lásd: Rejtő Jenő: A megkerült cirkáló). Remélem, az EU vigyáz az értékeire, és nekünk, magyaroknak is oda kellene figyelnünk.

Forrás: Szilasi György (Élet és Irodalom)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6518479283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása