CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Két baleset a Szent István úton, mentők érkeztek a helyszínre

2012. március 22. 16:08 - csú

Olvasónk ma délután jelezte, hogy 15 óra körül két baleset történt a Szent István út két kereszteződésében. A Táncsics Mihály utca torkolatánál, a Csepel SC Béke téri stadionjának közelében a 148-as autóbusz személyautóval ütközött.

A másik baleset a Csepel SC stadionjának másik oldalán, az Erdőalja utca és a Szent István út kereszteződésénél történt. Ott két személygépkocsi ütközött össze. A beszámoló szerint a helyszínre mentőautó érkezett. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy személyi sérülés történt-e a baleseteknél, és mi okozta az ütközéseket.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr24333205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A21 2012.03.22. 16:30:56

látom kezdtek "csepelinfósodni"..:))

csú 2012.03.22. 16:36:44

@A21: Ha infósodást észlelsz - mint most is - akkor feltétlenül szólj, de akkor is, ha valamilyen eseménnyel, például balesettel találkozol Csepelen. A hír az hír! Szent dolog. A vélemény meg szabad: Csepel újságos.
süti beállítások módosítása