CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ma 11 órakor a Szent Imre téren: DK-s tiltakozás a CBA tulajdonosainak gyalázatos akciója ellen

2013. november 20. 04:04 - csú

Stop_1.pngA CBA üzletlánc tulajdonosai körlevélben intéztek nyomatékos felhívást dolgozóikhoz, hogy vegyenek részt az október 23-i békemeneten, majd azt követően a Fidesz rendezvényén és hallgassák meg Orbán Viktor beszédét.

 

 

 Tekintettel arra, hogy az állásukat féltő dolgozók nyilvánvalóan nincsenek abban a helyzetben, hogy egy ilyen „felhívásnak” ne engedelmeskedjenek, lényegében állásvesztéssel fenyegetve kényszerítették erre őket.

 

 

 A levél ráadásul gyalázkodó jelzőkkel illet és gyakorlatilag lehazaárulóz minden magyart, aki nem ért egyet Orbánnal és a Fidesszel.

 

 

 Eddig, és ne tovább! Elegünk volt! Elegünk volt a vádaskodásból, elegünk volt a mocskolódásból, elegünk volt a kirekesztésből, elegünk volt a gátlástalan Fidesz-propagandából! Elegünk volt a megfélemlítésből, a dolgozók kiszolgáltatottságából!

 

 

 A Demokratikus Koalíció Budapest 17. választókerületi szervezete ezért tiltakozó gyűlést hirdet november 20-án, szerdán  11 órára a Szent Imre téri CBA bolt előtt (HÉV megállóval szemben) üzlete elé, ahol Borka-Szász Tamás, a DK országgyűlési képviselőjelöltje tart sajtótájékoztatót.

 

 

 Várunk mindenkit, akinek már szintén elege volt!

 

Forrás: A Demokratikus Koalíció Budapest 17. választókerületi szervez

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr425644725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása