CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd lebukott - Botrány Csepelen - Az OS közleménye

2014. május 13. 16:34 - csú

Bírságolós-1.PNG

Az Országos Sajtószolgálat (OS) ma délután 14 óra 17 perckor kiadott közleménye:

Kedden a hírkomp.hu csepeli hírportál után más internetes lapok is megírták: Németh Szilárdot és a csepeli fideszes városvezetés tagjait tilos megbüntetnie a kerületi közterület-fenntartóknak. A felügyelet központjában sajtóhírek szerint egy "Ne bírságold meg!" feliratú listát függesztettek ki az önkormányzati vezetők autóinak rendszámával.

Mondhatnánk, hogy megdöbbentő, ami Csepelen zajlik, de valójában egyáltalán nem lepődtünk meg Németh Szilárd újabb botrányának hírén. Az álláshalmozó rezsibiztos most éppen a saját kiadásai csökkentésén dolgozik, de korábban többek között a rokonával faragtatott síremléket a csepeliek pénzéből egy tőlük 280 kilométerre lévő település ex-vezetőjének. 

Az, hogy a csepeli fideszesek első reakciója, hogy tagadják a nyilvánvaló lebukást és feljelentéssel fenyegetőznek, csak azt erősíti meg, hogy Németh Szilárd a tavaszi kudarcból sem tanult, továbbra is úgy hiszi, hogy büntetlenül játszhatja a kiskirályt. 

Minket viszont csak az érdekel: mikor kér bocsánatot Németh Szilárd a csepeliektől azért a pofátlanságért, hogy vele és a fideszes haverjaival kivételeznek a csepeli közterület-felügyelők?

Szenteczky János,
az MSZP csepeli frakcióvezetője és polgármester-jelöltje

Forrás: OS

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr166160279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása