CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

MOST MÁR ELÉG! Egy kiábrándult csepeli szülő nyílt levele

2015. június 20. 05:57 - csú

abel-portre-221.pngA TILTAKOZUNK AZ ÓVODÁK EGYESÍTÉSE ELLEN című blogon olvasható nyílt levelet változtatás nélkül közöljük:

Ábel Attila Alpolgármester üzemelteti a folyamatosan hazudozó, rágalmazó csepel.info -s oldalt.

Ezúton szeretnénk megkérni Őt, hogy írásait a valósághoz mérten írja meg, vagy vádjait támassza alá bizonyítékokkal. Felhívnánk figyelmét arra is, hogy ha tovább folytatja az óvodáink egyesítésével kapcsolatos hazudozásait, megtesszük a megfelelő lépéseket arra vonatkozóan, hogy a 'megfelelő' ember kérje számon rajta szemétkedéseit!

Most már elég!!!!

Minket nem érdekelnek a pártok közötti 'kisfiús' játékok, hogy ki tud nagyobbat rúgni, illetve az sem érdekel minket mi volt itt régen........ Ha nem Önök folytatnák le az átszervezést, más ellen is ugyanígy felállnánk! Ha nem hiszi, járjon utána, neki úgyis jól megy a nyomozás. Meg fog lepődni mit talál majd, de

hozzánk is fordulhat iránymutatásért....... A hazudozásait azonban kérem, tartsa meg magának!

A legutóbbi cikkeire válaszolva, a meggyanúsított óvodai dolgozók az alábbi nyilatkozattal szeretnének minden fajta vádat, feltételezést visszautasítani:nyilt_level_ovodaugyben.PNG

Írta: Egy kiábrándult szülő

Forrás: ovodak.blog.hu 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr747558294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása