CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kinek szurkol Deutsch Tamás?

2024. április 23. 00:03 - csú

deutsch_tamas_fidesz_1.jpgBadarságokat hord össze az EP-ről a Fidesz EP listavezetője. Tudása helyett csak a jövedelme nő

A magyar baloldali, liberális EP-képviselők azt hiszik, hogy minél jobban romlik a saját nemzetük helyze­te, annál inkább kedvez saját poli­ti­kai törekvéseiknek – többek között erről beszélt az European Conservative lapnak adott interjúban Deutsch Tamás, a Fidesz EP-listavezetője, olvashattuk az Indexen.

Deutsch szerint a húsz év alatt, mióta Magyarország az EU tagja, semmi nem változott, „egyrészt a baloldali, liberális EP-képviselők a brüsszeli elit jól nevelt tagjai akarnak lenni, és a választóik érdekeinek képviselete helyett csak arra vágynak, hogy a brüsszeli bürokraták elfogadják és elismerjék őket, másrészt

minden alkalmat megragadnak arra, hogy a Magyarország elleni politikai támadásokat felerősítsék, részt vegyenek bennük, sőt maguk is kezdeményezzék azokat”.

Deutsch Tamás az interjú végén hozzátette: ha az EU most jönne létre, és a jelenlegi formáját venné fel – minden ideológiával együtt –, akkor a jelenlegi tagállamok egyike sem akarna csatlakozni. Nevetnének a gondolaton. Azt mondanák, hogy az EU nevetséges, idegesítő, és Európa és a nemzetek érdekei ellen megy.

Az elhangzott idézetekhez tegyük hozzá, hogy Deutsch Tamás 2009(!) óta, így jelenleg is hazánk EU-képviselője, ma már kimagasló listavezetői jövedelemmel, valamint Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Balatonalmádiban tartott kihelyezett frakcióülést követő bejelentését is, miszerint a kormánypártok európai parlamenti listavezetője a 2024-es választásokon, a következő ciklusra is Deutsch Tamás lesz. Mindezek után talán jogos a kérdés, vajon kinek is szurkol Deutsch Tamás?

Forrás: Lányi András (Élet és Irodalom)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5118378453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása