CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelnek már nem kell ellenség...

2016. március 04. 05:57 - csú

borbely-abel-morovik_2014-tol_1.PNGVan bőr a képén. Borbély Lénárd csepeli polgármester 17 fős kerettel működő  kabinetjében (bér közel havi 600.000.-) bizonyára akad arra is ember, aki megírja a blogjait! - Ezekkel a szavakkal kezdi publicisztikáját Horváth Gyula, majd így folytatja:

Természetesen ezeket a blogokat is nagy valószínűséggel a főideológus Ábel Attila rendeli (de lehet, hogy alkotja is). Így került be a műbalhét jelentő írás a polgármestertől arról, hogy a „Nem leszek suliban” akció ebéd elmaradása 600.000.- Ft kárt okozott. Ábel Attilának viszont nem okozhat gondot ennek az ügynek a „felplankolása”.

 

A közel milliós havi bruttó jövedelméért, mást ugyanis nem is nagyon kell tennie. A facebook nézegetése, levelek olvasgatása, álnevekkel való kommentelés, meg lejárató gyűlöletkampány szervezése lehet az, ami megmenti őt attól, hogy

az unalom meg ne ölje. (Nála nehezebb helyzetben van a másik alpolgármester, mert ő még ennyi elfoglaltságot se talál magának.) Csak ők ketten kerülnek havi kettőmillióba az önkormányzatnak. A kocsijaik megvásárlása üzemeltetése, (polgármesternek 3 + sofőr, alpolgármestereknek 2, jegyzőknek 2) több mit százmilliós kiadást jelent a közpénzből. /Megjegyzendő, hogy a két „alpoli”, már hatodik éve sújtja a semmittevésének árával minden hónapban a büdzsét./

Mégsem ez bántja Borbély orrát, és szemét!
Az bántja a polgármester érzékenységét, hogy 600.000 forint „közpénz” veszett kárba azzal, hogy az oktatással és rendszerrel szembeni elutasítás miatt febr. 29-én gyermekek sokasága nem ment Csepelen sem iskolába! „Kötelességem tájékoztatni mindenkit, hogy a „Nem leszek suliban” akcióban résztvevő szülők többsége „elfelejtette” lemondani gyermeke aznapi ebédjét. Mivel csepeli önkormányzat jelentős pénzösszegeket költ arra, hogy a kerület diákjai kedvezményesen, illetve ingyenesen jussanak hozzá iskolai étkezéshez, így az elfelejtett ebédlemondás egy nap alatt 600.000.-ft kárt okozott…”

Felvetődik a kérdés, hogy miért ez a költségvetésben „piti” összeg szúrja Borbély szemét, akkor, amikor Fideszes képviselőtársai (a néma mamelukok) hat éve egyetlen megszólalás nélkül veszik fel sok tízmilliós nagyságrendben a havi apanázsukat. A külföldi települések, intézmények támogatására, esketésre sokszor tízmilliókat utalgatnak (fizetség: Bocskai díj, díszszékelység stb. Borbélynak). Az egyházaknak, fafaragóknak szintén mennek a pénzek! Hobby repülőgép építésre adott támogatás is meghaladja a tízmilliót. Az elvesztett perekre kifizetett ügyvédi és eljárási díjak és büntetések sem lehetnek távol a tízmilliótól. A tivornyákról, etetésekről, disznóölésről, koncertekről, szülinapok sok-sok tízmilliójáról ne is beszéljünk. Meg arról se, hogy kétszázmilliót adna egy „orbitális kocsma építésére. De tízmilliót adatott a vízmű lakótelep kapumozgató rendszerének kiépítésére is, pedig az, (mint a kurvák lába) állandóan tárva, nyitva.

Ezek mind a Fidesz illiberális értékrendjének, és nagyzási hóbortjának, valamint dzsentri stílusú magatartásának következményei!
Éppen az a hatszázezer bántja ezeket a lelketleneket, ami a mi gyerekeinkre ment el!
Ez bántja a nagyváradi születésű szemét! Nem veszi észre, (mert autók hordozzák a seggét) hogy ebben a kerületben már csúcsforgalom idején megbénul a közlekedés. Nem látja, hogy a szakorvosi rendelőben kulcsra zárják a WC-ket a betegek elől. Nem érdekli, hogy a rokkantak kérelmét, az öregek segítségért való könyörgését, és az elhunyt szegény ember eltemetésének támogatását megtagadja a hivatala. Döntésével a megkérdezésünk nélkül támogatja a gyorsvasút megszüntetését, óriási zajforrást jelentő éjjel nappal működő átrakó építését, veszélyes vegyi átrakó és tároló létrehozását, és ezzel már létünket fenyegeti!

A fenti jelek azt mutatják, hogy ha Csepelnek, ilyen, „a lakossággal együtt érző és felkészült” képviselője, polgármestere és „barátja” van, akkor már ennek a kerületnek nem kell ellenség!

Forrás: HORVÁTH GYULA Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr898442134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása