CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Gyáván menekül Borbély Lénárd a felelősségre vonás elől

2010. november 08. 15:03 - Anzágo

 A Csepel újság pontosan egy hete számolt be arról, hogy a csepeli Borbély Lénárd (Fidesz) országgyűlési képviselő panasszal fordult a parlament  illetékeseihez mondván, „megsértették mentelmi jogát”. Hírünk most is pontosnak bizonyult.

Úgy tudjuk, Borbély Lénárdot rágalmazási ügyben idézte be a bíróság. A fideszes képviselő ezt sérelmezte. Mai értesülésünk szerint Kövér László (Fidesz) , az országgyűlés elnöke bejelentette, hogy a parlament dr. Rubovszky György (KDNP) elnök vezette mentelmi, összeférhetetlenségi és mandátumvizsgáló bizottsága, amelynek tagja Németh Szilárd (Fidesz) csepeli képviselő-polgármester is megállapította, hogy megsértették Borbély Lénárd (Fidesz) mentelmi jogát. Kövér László részleteket nem közölt, de azt elmondta, hogy a mentelmi bizottság döntéséről értesítik a csepeli székhelyű XX.-XXI. és XXIII. kerületi bíróság elnökét. Borbély Lénárd tehát gyáván, a mentelmi jog mögé bújva egyelőre (meg)menekül a bírósági felelősségre vonás elől.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr182433671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása