CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Habverés van a tettek helyett

2010. november 18. 12:58 - Szerkesztő73

 „Eddig csak a fülkeforradalmi erők pocskondiázós, majd kirekesztő-, eltipró megmozdulásait láthattuk az ideiglenes fideszes városvezetéstől (jelesül a büntetőfeljelentgetések, a CSÚ eltiprása, az intézmények lefejezése, a civilszervezetek támogatás megvonása, szervezetek kitiltása az 56-os koszorúzásról, és hosszasan sorolható), ellenben, amikor el kell intézni valamit a lakosság nyugalma érdekében, az – úgy látszik- nem megy.” – írja többek között igen csak csípős cikkében a CSIP, vagyis a csepelinfoplusz.hu blog. A Csepel újság már korábban jelezte, fütyülnek a fővárosban Németh Szilárd fideszes polgármester jelzésére. A HÉV ügyében írt levelére a mai napig nem érkezett válasz a főváros szintén fideszes vezetőitől, és miként a CSIP cikkéből láthatjuk más fellépései is fiaskóval végződnek. Több tett, kevesebb habverés használna igazán Csepel fejlődésének. A CSIP írása szerint erre még várni kell:

 
Ki veszi komolyan Németh Szilárdot?
 
Rém kellemetlen helyzetbe került Németh Szilárd ideiglenes polgármester az elmúlt hétvégén. A csepelen.hu is beszámol a kudarcról. A lényeg röviden annyi, hogy a gerincút építési munkálatai nem maradtak abba a hétvégére való tekintettel, így a lakosság reflexből az illetékesekhez fordult, akikről kiderült, hogy a titulus nem minden! A tekintély, a nyomatékkal felszólalás, a személyes jelenlét annyit nyom a latba, amennyi hatással jár. Ha semmilyen pozitív következménye nincs – vagyis csekély mértékben sem éri el a célját- akkor felmerül a kérdés, hogy ki veszi komolyan Németh Szilárdot? A munkálatok nem álltak le, a fenyegetés ellenére sem. Ideiglenes polgármesterünk ugyanis kilépett a hajbókoló köreiből, és megpróbált olyan körökben „óberkodni”, ahol egy csepp tisztelet sem övezi. Ez a hely nem más, mint az utca, vagyis maga a “való világ”.
 
A dolognak volt ám előzménye is. Ugyanis lakossági bejelentés, a kevesek által ismert Ábel Attilához érkezett, mert elvileg ő lenne az illetékes, lévén körzeti képviselő, mindezek mellett alpolgármester is. Ábel úr meg sem próbált egyedül intézkedni, talán tudta, hogy kevés lesz ő ehhez. Hívta tehát főnökét, úgy talán nem akkora a lebőgés. Milyen a sors? A kivitelezőnek fogalma sem volt arról, hogy kikkel van dolga, nem ismerte fel a „zemberek” felhatalmazottait, a bizalom bajnokait. Akkor bizony baj van!
 
Eddig csak a fülkeforradalmi erők pocskondiázós, majd kirekesztő-, eltipró megmozdulásait láthattuk az ideiglenes városvezetéstől (jelesül a büntetőfeljelentgetések, a CSÚ eltiprása, az intézmények lefejezése, a civilszervezetek támogatás megvonása, szervezetek kitiltása az 56-os koszorúzásról, és hosszasan sorolható), ellenben, amikor el kell intézni valamit a lakosság nyugalma érdekében, az – úgy látszik- nem megy.
 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr452457005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása