CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Borbély Lénárd ismét a mentelmi jogával takarózik

2010. november 22. 16:17 - Szerkesztő73

 

Parlamenti információink szerint Borbély Lénárd XXI. kerületi fideszes alpolgármester és országgyűlési képviselő ismét nem hajlandó a bíróság elé állni. Mint megtudtuk, Borbély Lénárd ma újabb ügyben, újabb beadvánnyal fordult a Parlament illetékeseihez, mert úgy látja, hogy megsértették a mentelmi jogát.

Miként a Csepel újság beszámolt rólaaz alpolgármester-képviselő néhány hete már bemutatta ezt a színjátékot . A műsor végén a csepeli székhelyű XX.-XXI. és XXIII. kerületi bíróságot tiltották el attól,  hogy lefolytassa az eljárást Borbély Lénárd ellen.

A bevált forgatókönyv szerint Kövér László (Fidesz) országgyűlési elnök Borbély Lénárd kérelmét most is a Parlament összeférhetetlenségi és mentelmi bizottságának adata át kivizsgálásra. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr482465791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása