CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Képviselő-testületi ülés lesz Csepelen Katalin napján

2010. november 23. 16:38 - Szerkesztő73

 Örülünk annak, hogy a  Csepel újság korábbi kritikája nyomán, amit a fideszes vezetők és szerkesztők NEM TETTEK A KIRAKATBAv é g r e!!! a fideszes vezetésű csepeli önkormányzat csepel.hu honlapja is HÍRT AD a helyhatóság legfontosabb eseményéről. Ennek alapján most nyomolvasás és nyomozás nélkül számolhatunk be arról olvasóinknak, hogy

november 25-én, csütörtökön (Katalin napján) délután öt órai kezdettel ülést tart a Csepeli Önkormányzat Képviselő-testülete.
 
Mivel a fülkeforradalmár fideszes honatyák (és -anyák) valamint városatyák (és -anyák) még nem változtatták meg a vonatkozó törvényeket, helyi rendeleteket, ezért a november 25-i képviselő-testületi ülés NYILVÁNOS, azon minden érdeklődő részt vehet. Úgy tudjuk, a Csepp TV az ülés egyes részleteiről beszámol majd hétfőn. A többiről a Csepel újság jelenlegi szerény lehetőségeihez mérten itt, a világhálón tájékoztatjuk olvasóinkat. (Hamarosan figyelemre méltó előzetes információkkal is szolgálunk.)
 
A MEGHÍVÓBAN jelenleg 17 napirendi pont szerepel. 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr402468281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása