CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hóműsor a csepeli hóhánytatótól

2010. november 28. 11:13 - Szerkesztő73

 Havat nem, de szavakat bőséggel hányt mutyibányai Németh Szilárd a Csepp TV tudósítása szerint.

Az eredmény: a hétfő fekete nap lesz a csepeli köztisztviselőknek és a csevakosoknak, mert nem volt fekete a hét végén a csepeli utca. Miként a Csepp TV videó riportjából látható, hallható, mutyibányai Németh Szilárd fideszes polgármester a szombat éjszakai havazás után őket teszi felelőssé, amiért volt olyan utca, ahol még reggel is havasak, latyakosok maradtak az utcák. Werner Péter Csevak-vezérigazgató, a mutyibányai kreálmánya nyilván a szerencsés kivételek között lesz, de beosztottai számára nincs kegyelem. Éjnek évadján nem riasztották a közmunkásokat, mind a tízet, aki van erre a 25 négyzetkilométeres (25 ezer négyzetméteres) városrészre…

Egy csak egy legény volt talpon a vidéken: mutyibányai Németh Szilárd. Már délelőtt 11-kor bement a Szent Imre téri hivatalba, és fölháborodott, hogy nincs előtte a hójelentés. Igaz, nem is kérte, de nem is kapta meg. Csak az volt a szerencse, hogy a Csepp TV stábja ügyvezető igazgató-riporterestől, operatőröstől véletlenül éppen arra járt. Micsoda szerencse! Így a csepeliek első kézből tudhatták meg, hogy hétfőtől minden másként lesz. Igaz, a jelenlegi fideszes csepeli vezetésnél hóhányóban nincs hiány, de azért hólapátolást és új közterületi rendet alakíttat ki a hóhánytató. A duma helyett, persze, többet érne két-három megvásárolt új vagy inkább bérelt hókotrógép és néhány tucat tisztességesen megfizetett hómunkás. Addig viszont marad nekünk a latyak és mutyibányai Németh Szilárd, valamint az ő téli magánszáma, a csepeli hóműsor.
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr752478475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2011.01.04. 22:44:00

Szóval nem ő a felelős? Nem ő a kerület első embere?!
süti beállítások módosítása