CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Híre, hamva sincs a Hírmondónak

2010. december 07. 23:10 - Anzágo

avagy: az ördög és a tömjénfüst esete egy fideszes átveréssel

Újra a sorok között olvasva találhatjuk meg az igazságot. Sajnos, ezt a kiveszettnek hitt módszert újra alkalmazni kell Csepelen is, hogy megismerjük a valóságot. Itt van például ez az izgalmas című hír a fideszes vezetésű önkormányzat csepel.hu honlapjáról: „Megnyitó és díjátadás” (Ettől növekszik az olvasottság, csak így tovább  - mondanánk némi iróniával, de ne hamarkodjuk el.) Fontos tudósítás ez, ha  - alaposabban szemügyre vesszük a sorközöket. Azokból ugyanis kiderül: híre hamva sincs még a lapkivégzés és mutyizás közben kiizzadt terv megvalósításának. Magyarán nem jelenik meg egyelőre a fideszes kreálmány, a Csepeli Hírmondó, az ideiglenesen a Szent Imre téren állomásozó mutyibányai Németh Szilárd polgármester által vezetett önkormányzat havilapja.

 Ez persze nem abból tudható meg, hogy Ábel Attila fideszes alpolgármestert leleplezik:
„bevallottan műkedvelő fotós". Nem. Ábel Attila lehet bevallott vagy vallomás nélküli műkedvelő alpolgármester is, ettől még meg is jelenhetne a Csepeli Hírmondó. De tessék csak figyelni a tudósítás befejező, veretes mondatára, a fideszes narancsszínbe öltöztetett vörös farokra. Hogy azt mondja: „Január hónapban ismét  ’kalandra’ hívjuk a kerületi fotósokat. Kövessék figyelemmel a csepel.hu és a Csepp TV híradásait.” Nos, itt a lényeg! Honlap van, Csepp TV van, de önkormányzati újságról, ami tényleg eljuthatna minden családhoz, hát arról egy árva szó sincs sem decemberben, sem januárban. A reménybeli Hírmondónak másutt sem lelhető a nyoma. A minisztériumban még lajstromba sem vették az új kreálmányt. Márpedig decemberre ígérték a Csepeli Hírmondó című havilap megjelenését. Ezért volt olyan sürgős a Csepel újság kivégzése, ez volt az a paraván, ami mögött a fideszes tájékoztatási mutyit megmutyizták a mutyibányai mutyibányászok. Nemcsak az ország vezetésében,hanem a csepeli önkormányzatban is úgy félnek a nyilvánosságtól a fideszesek mint ördög a tömjénfüsttől.
4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr782500980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lavoglia 2010.12.09. 19:42:26

A hírek szerint holnap megjelenik, úgyhogy árnyékra vetődtél, t. tollforgató...

És kérlek szépen, Gyuri: tanulj meg végre helyesen írni (pl. bevalott - bevallott), ha már a stílusoddal úgyis leleplezted magad...

ave 89 2010.12.09. 21:55:58

Igazat írt a Csepel újság megint. Híre egyáltalán nincs, nem volt az állítólag készülő Csepeli Hírmondónak. Ezért aztán egyelőre árnyéka sincs. Nem a hírek, hanem a tények szerint. A csepel.hu, és a Csepp TV egy árva szót sem szólt eddig. Ha egyszer megjelenik a Hírmondó, akkor érdeklődéssel olvassuk majd, de addig amíg nincs, jól mondja a Csepel újság: "híre, hamva sincs a Hírmondónak."

Anzágo 2010.12.09. 22:32:23

A jelzést köszönöm, a hibát javítani fogom. A többiről csak annyit: szerző kérdésében találgatni más fórumokon, nevezzük nevén a gyereket, az infón szoktak. Itt nem érdemes. A véleményt viszont szintén köszönöm, hiszen látom: talán Lavogliának köszönhetően néhányan már elszánták magukat, hogy az olvasás mellett regisztrált kommentelők legyenek.

Lavoglia 2010.12.10. 16:57:16

Kedves Anzágó,

köszönöm, hogy néven szólíthatlak, ez személyesebb, mintha csak honlapgazdának vagy adminnak nevezhetnélek! :)
süti beállítások módosítása