CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Takács Józsefre és Papp Lászlóra emlékezünk

2011. január 07. 00:41 - Anzágo

Maró hideg volt 2009. január 7-én, szerdán. Aznap este azonban már nem a hideg, hanem a fájdalom mart bele a csepeliekbe.

 Két évvel ezelőtt, ezen a napon este hét óra körül dördültek el azok a halálos lövések, amelyek kioltották két tiszteletre méltó csepeli ember, két kiváló oktatási szakember, Takács József és Papp László életét. A fájdalom a temetés óta sem múlik. Még csak a bűn ismert. A bűnhődés 730 napja várat magára. A hatóságoknak két év sem volt elég ahhoz, hogy a csepeli kettős gyilkosság ügyében és a hozzá kapcsolódó bűnügyben ítéletet hirdessenek.
 
 Takács Józsefről és Papp Lászlóról a Csepel újság egykori tudósításának felidézésével, annak a 2009-es  cikknek a közlésével emlékezünk meg, amelyik a temetésről számolt be a csepelieknek, és méltóképpen állított emléket a két áldozatnak.
 

Takács József és Papp László búcsúztatása a Csepeli temetőben

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr462566456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesztic 2011.01.07. 09:46:24

Még most sem akarom elhinni, hogy ez a tragédia megtörténhetett.
Takács József és Papp László nyugodjon békében. Remélem, két év után már nem kell sokat várni, hogy a bíróság előtt lássuk, halljuk: mi és miért történt úgy, ahogy történt azokban a tragikus percekben.

Köszönöm a Csepel Újságnak, hogy politikai cirkusz nélkül megemlékezett a tragédiáról és annak két áldozatáról.

ave 89 2011.01.07. 16:33:59

Két év eltelt, de ennek ellenére megdöbbent ez a borzalmas bűntett. Őrület, de szeretném tudni, hogy valójában miért történt a gyilkosság. Nem akarom elhinni, hogy erre valódi magyarázatot lehet kapni. Azt végképp nem értem, hogy miért kell két évnél is több idő, hogy az igazságszolgáltatás a végére járjon a bűncselekménynek.

ökoizé 2011.01.08. 15:04:51

Ha működne normális tájékoztatás a kerületben, akkor talán többen lettek volna a megemlékezésen.

ave 89 2011.01.08. 21:00:13

@ökoizé: Elképesztő! Tájékoztatás Csepelen jelenleg nincs! Teljesen igazad van! Elképesztő, hogy erről a megemlékezésről ELŐZETESEN egy szót sem szólt senki. Nem értem, hogy miért kellett ezt az eseményt titokban tartani.

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2011.01.08. 22:55:08

Mindenkinek:
ilyen az igazságszolgáltatás ma Magyarországon.
A handabandának nem érdeke, hogy tájékoztasson erről, az ellenzékben (de leginkább sehol sem) lévő szociknak még annyira sem,
így senki nem tájékoztatott erről a megemlékezésről.. :o(
Fosnak a szocik. De kitől? Vagy mitől? És MIÉRT??!!!
süti beállítások módosítása