CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kis képen a nagyképű

2011. január 10. 09:50 - Szerkesztő73

 Ridegen, de pontosan peregnek a csepeli képek a világhálón, legalább is azok, amelyek eljuthattak oda. Egy találkozóról szól a tudósítás. A csepeli MUNKAADÓK vezetői találkoztak a CSEPELI ÖNKORMÁNYZAT fideszes vezetőivel. A fideszes polgármester, Németh Szilárd beszél. Csak beszél, csak beszél és beszél. Ömlik belőle a szó, és ömlenek belőle a nagyképűség csalhatatlan jelei. Kioktatja a csepeli munkaadókat arról, hogy nekik mit kellene csinálni. Van képe hozzá. Elődjének, a 16 év után nyugdíjba vonult polgármesternek olyan badarságokat tulajdonít, amely ellen a távol lévő egykori vezető nem védekezhet. A mostani fideszes polgármesternek ehhez is van képe. Nagy képe van hozzá. Nekünk pedig - a Csepp Tv-nek köszönhetően - kis képünk van a nagyképűről. íme:

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr552573484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ökoizé 2011.01.10. 21:31:21

Ő egy kisképernyős polgármester, igen rossz felbontással, tehát ha nagyképűnek akarja magát mutatni, pixeleire esik szét. Hatalmas vállalkozási tapasztalatai birtokában ad értékes tanácsokat... (Mire is vállalkozott eddig?)

mesztic 2011.01.11. 14:14:59

Horváth Gyula írását ajánlom figyelmetekbe.Nem kell vele feltétlenül egyetérteni, lehet vitatkozni, de a szándéka korrekt, és olyanról ír, ami sok igazi, tősgyökeres csepelit, focirajongót, Csepel SC szurkolót érdekel bizonyára. Itt találhatjátok meg: hgyula.hu/blog.html

Anzágo 2011.01.11. 14:35:15

Köszönjük a javaslatot. Az írást föl fogja használni a Csepel újság. Szerintünk még sok más jelölt is szóba kerülhetne, de ez a lényegen nem változtat. (Horváth úrnak már más cikkét is közöltük, s aki emlékszik, az tudja, hogy egy-egy írása a betiltott lapban is megjelent.)

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2011.01.14. 17:03:54

Ez egy nagyszerű ember.Látszik rajta a hozzáértés, a jószándék.És az is, hogy szereti azt a posztot, amit betölt.
süti beállítások módosítása