CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd és a Szárcsa-bezárás

2011. január 26. 15:02 - Anzágo

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr232615481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

törött szárnyú fióka 2011.01.26. 17:07:28

Egy előző bejegyzésben megszólították Zupkó urat és Bercsik urat, szerintetek nem szavaztak "rendesen"? Csak hogy mindenki tudja: mindketten a szárcsások voltak! Az iskolájukban tanult fegyelem jól jött nekik a szavazáskor is!
Bocsánatot kérni????? Nevetséges, az arcukat sem adják a történtekhez.
A gyerekek nem tudják hová menjenek, a sokan most keresték meg a térképen a Kék iskolát!!!
És a dolgozók? Ígéretekkel van tele a padlás!

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2011.01.26. 20:05:03

Le se szarja Bercsik,azt a jó szemét Némethre veti és figyeli, mit int a helyi Führer. Ezt az arcot én sem adnám. Eddig egy senki volt, most hirtelen nagy senki lett...
A dolgozókat megfélemlítették, az igazgató nem tesz semmit. Most olvastam a csip-en , hogy létszám stop van kiadva, szárcsás gyereket nem vehetnek fel máshova , csak a Kék suliba. Új neve van a Handa banda vezetőjének,(szintén Cs I P): Féregh Szilárd :o)
Apropó Németh: Mi van itt Csepelen , Németh?! Hol a közbiztonság? Lövöldöznek, rabolnak? Mit tesz a polgármester ennek megakadályozására?
süti beállítások módosítása