CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Megdöbbentő mértékű és megtisztelő bizalom a Csepel újság iránt

2011. január 30. 10:56 - Szerkesztő73

 A csepeli iskolabezárások városvezetők által eltitkolni szándékozott híre, és az információhiány miatt kialakult, érthetően felfokozott érdeklődés megdöbbentő méretű látogatottságot hozott a Csepel újság balogjának. Tíz nap alatt több ezer olvasó talált rá blogunkra úgy, hogy azt reklámmal, hirdetéssel sehol sem népszerűsítettük. Szombaton 2131 olvasó látogatott el hozzánk. Köszönet a az index.hu portálnak és azon belül a blog.hu-nak, amely ingyenes szolgáltatásával lehetővé teszi a hírek eljuttatását önökhöz,  az érdekeltekhez és az érdeklődőkhöz. (Az adatokat az alábbi táblázatokon mutatjuk be.)

A felelősséget érezzük, és tudjuk, a felelősség: kötelez. Ezért szerény létszámú szerkesztőségünk (2 fő) folytatja, amit apáink, nagyapáink 66 éve, 1945 márciusában kezdtek el, és a XXI. kerület fideszes városvezetői elsőként  szüntettek meg: a csepeli hírek, tények, vélemények közlését, most még „csak” a Csepel újság blogjában. Olvasóinknak köszönjük a megbecsülést, az érdeklődést és a bizalmat. Továbbra is várjuk jelzéseiket, híreiket a kommentekben és mától már elektronikus levélben is a csepelujsag@postafiok.hu címen. Adatok az érdeklődés mértékéről:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr22624861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása