CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére! Hadd szóljon!

2011. június 15. 12:25 - Szerkesztő73

A Médiahatóság úgy írta ki a frekvenciapályázatot, hogy azt a Klubrádió semmiképpen nem nyerheti meg, így a Szalai Annamária vezette Főcenzori Sóhivatal megszűnésre ítélte a Klubrádiót.

A Médiahatóság teljesen megváltoztatta a pályázat korábbi feltételeit, nevezetesen a jelenlegi frekvenciadíj két, és félszerese az induló licitösszeg, így a legnagyobb összegű ajánlatot tevő máris 20 pontot kap a maximum elérhető 72 pontból. Mindennek tetejében a rádiós műsorkészítői tapasztalat csupán 3 pontot ér.

A Médiahatóság most zenei rádióra írta ki a pályázatot a Klubrádió frekvenciáján, így a műsor 40 %-a zeneszámokból áll majd, ezáltal megszűnik a Klubrádió „talk radio” jellege. Továbbá a pályázati kiírás szerint helyi rádióadót kell létrehozni, így országos tematikájú rádióprogramról szóló pályázatot nem lehet beadni.

További részletek és aláírási lehetőség itt

Hadd szóljon! címmel június 29-én Budapesten, a Népstadion útnál, a Syma csarnokban koncertet és nagyszabású klubtalálkozót rendeznek. A  fellépők nem teljes listája:  Bródy János, Cipő, Dés László, Gerendás Péter, Geszti Péter, a Kesh, Kulka János, a Pa Dö Dö, Bíró Eszter és Fodó, Takáts Eszter és Somló Tamás.

A koncert bevételét a szervezők és a fellépők a Klubrádió működésére fordítják. Hadd szóljon!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr482985798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása