CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Fideszes lakástrutyi a csepeli láthatáron?

2011. június 30. 02:29 - Anzágo

Holnap, vagyis július elsején, pénteken 12 órakor lejár a 20 csepeli szociális bérlakás igénylésére kiírt pályázat határideje. A pályázók csak azt az apró információt nem tudják, hogy ki fogja a mindent eldöntő környezettanulmányt elkészíteni a pályázatok benyújtása után. Bár az utolsó pillanatban, de erre az „apróságra” rájöttek a fideszes városvezetők is. Tegnap, június 29-én lóhalálában csapták össze azt az előterjesztést, amit ma este akarnak elfogadtatni a fülkeforradalmi kétharmados képviselő-testülettel.

Ábel Attila alpolgármester javasolja, hogy Ábel Attila alpolgármester kapjon felhatalmazást több, környezettanulmányt készítő szakember felkérésére. Október óta csak most döbbent rá, hogy a Szent Imre téri hivatalban nincs belőlük elegendő! Ezt a korszakalkotó felismerést a következő két veretes mondattal adja tudtunkra: „A pályázati eljárás tulajdonos érdekében álló része a pályázók által közölt adatok valóságtartalmának helyszínen, vagyis a pályázó lakóhelyén történő ellenőrzése, környezettanulmány elkészítésével. Környezettanulmány készítésére hatósági jogkörrel felruházott munkatársaknak van lehetősége, de a szociális és egészségügyi ágazat feladatokat végző munkatársa minden helyszín bejárására nem képes.” És mit gondolnak ki lesz a felelős az Ábel Attila-féle előterjesztésben az Ábel Attila által kezdeményezett, Ábel Attilára testált feladatért?

Ha Ábel Attilára tippeltek, akkor nyertek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr863026241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása