CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli rablógyilkosságok: újabb beásott túlélő az eperföldről?

2011. szeptember 05. 12:29 - Szerkesztő73

Megdöbbentő fejleményekről értesült a Blikk a csepeli halálosztókkal kapcsolatban. A lap információi szerint előkerült egy újabb túlélő, vagyis az erdélyi fiatalemberen, M. M.-en kívül valaki másnak is sikerült kiásnia magát saját sírjából ugyanott, az eperföldeken.

A Nemzeti Nyomozó Iroda cáfolta a lapértesülést.

A Blikk ezzel szemben úgy tudja, a férfi már vallomást is tett a rendőrségen; ő is hasonló élményekről számolt be, mint

az az erdélyi fiatalember, aki jelenleg az egyik humanitárius szervezet titkos házában bujkál. A hajléktalanok és a velük együtt élő személyek nagyjából egy-másfél éve kezdték szervezett formában a bűnözést. Először csak egymást fosztották ki, később az általuk látogatott kocsmák, játéktermek törzsvendégeit is kirabolták. Éles lőfegyverük nem volt, de kés szinte mindegyikük zsebé­ben lapult, s egy gáz-riasztófegyvert is lefoglaltak a zsaruk. Az elásott holttestekkel kapcsolatban különböző vallomások születtek, amelyek alapján a rendőrök nem vagy csak részben tudták azonosítani az elhunytakat, hiszen egymást csak becenéven szólították és ismerték a banda tagjai. A most napvilágra került információk szerint a társaság előszeretettel alkalmazta a beásás módszerét.

– A csepeli éjszakában mindenki hallott a most napivilágot látott ügyről. Mi el sem hittük ezeket a szörnyűségeket, hogy valóban gyilkolásszák egymást. Szerencsétleneket, úgy tudjuk, nemegyszer beásták; amikor a semmi közepén néhányszor fejbe rúgták magatehetetlen társai­kat, azok mindenüket odaadták – mondta el a Blikknek az a férfi, aki egy rövid ideig az egyik gyanúsítottal még közös cellában is ült.

Mint megírtuk, augusztus elején a Nemzeti Nyomozó Iroda letartóztatta M. Alexandert, majd ezzel párhuzamosan a csepeli kapitányságon megjelent egy férfi, aki azt állította: megverték, kifosztották, majd nyakig elásták. Mint kiderült, az ügy még ennél is szövevényesebb, hiszen négy holttest került elő a csepeli szabadkikötő szomszédságában lévő eperföldről. Több holttestet még keresnek, köztük egy diósdi férfiét is, akit ugyancsak Cs. János gyilkolhatott meg.

K. Sz.

Forrás: BLIKK.HU

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr643203920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása