CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Botrányt ígér a Fidesz Handa Bandája csütörtökön Csepelre

2011. szeptember 14. 23:23 - Szerkesztő73

A XXI. kerületi nagy Fidesz-titkot (miért kellett csütörtökre rendkívüli képviselő-testületi ülést összehívni?) a Fidesz leplezte le. Íme: 

A  fülkeforradalmárok blogja, a csepeliek által csak Handa Bandának nevezett csepel.info ma délutáni hírével azt ígéri, idézzük: "Áll a bál Csepelen, botrány lehet a csütörtöki testületi ülésen”. Lapunk tegnap a háttér információk birtokában még csak találgatott, a Handa Banda cikke alapján nyilvánvaló: a Csepel újság ismét telitalálatot ért el. Saját magunkat idézve: LÉGY MENT A TEJBE?! RENDKÍVÜLI FIDESZ-KAPKODÁS VAN CSEPELEN. Mi  megfordítottuk a meghívóban szereplő sorrendet, hiszen egyértelmű volt számunkra, hogy csütörtökön a Fidesz a nagy múltú Csepeli Munkásotthon lenyúlását teszi főműsorszámmá.(Pedig lesz ott még sok gond mással is, például a csepeli szennyvíz üggyel!!!)  A helyi Fidesz Handa Bandája ezt megerősítette. Németh Szilárd és kompániája a saját júliusi határozatát akarja megsemmisíteni, hogy az egyik önkormányzati cég, a Csepp TV Kft közreműködésével valahogy már rátegye a kezét a Csepeli Munkásotthonra. A tegnapihoz képest egyébként - mint látható - kibővült az ülés témáinak sora: "Javaslat tárgyalások kezdeményezésére a Csepeli Strandfürdő tulajdonjogának vagy fenntartói/üzemeltetői jogának megszerzéséről"

Tessék csak figyelni! Itt már szó sincs a csepeliekről, a csepeliek ötven éve jogos igényéről. A nagy kapkodásban  már a formára sem ügyel Németh Szilárd, Borbély Lénárd és a fideszes városvezetés. Megkaparintás, MEGSZERZÉS!!! Ez itt a lényeg. Legyen szó a Csepel SC-ről, a Csepeli Strandról vagy a Csepeli Munkásotthonról: a Fidesznek ezt meg kell szerezni. A Handa Banda -  szándéka ellenére - leleplezte saját fideszes vezérkarát. Ez, vagyis maga a pőre igazság az igazi botrány.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr533228324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása