CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Egyre drágább Csepelen az ingyenes esketés

2011. szeptember 26. 00:40 - Anzágo

Hol van már az az idő, amikor a XXI. kerületi Fidesz önkormányzati szócsövei és pártharsonái azt trombitálták, hogy a fülkeforradalmárok jóvoltából Csepelen ingyenes a házasságkötés. (Szépen csendben, habverés nélkül ugyan, de az volt évtizedek óta.) Februárt írtunk akkoriban.  Aztán májusban eltűnt a Németh Szilárd-féle nagyképűség mint a tavalyi hó, amikor az ugyancsak fideszes Pesti Imre kormánymegbízott pecsétjével írás érkezett a fővárosi kormányhivatalból: ugyan szíveskedjen már a kétharmados Fidesz-testület módosítani a saját rendeletét, mert – miként az ellenzék februárban jelezte nekik – a rendelet imitt-amott törvényt sért.

Módosítottak, és közben az ingyenességről, meg az elrendelt módosításról már szót sem szóltak fülkeforradalmárok harsonái. Joggal, mert imitt-amott egyre nagyobb összegek jelentek meg. Most is hallgatnak, amikor Budapest Főváros Kormányhivatalából újabb pecsétes papír kerül eléjük, hogy további módosítás szükséges a csepeli esketések törvényessége érdekében. Itt már súlyos ezresekről, tízezresről szól a történet.Egyre drágább lesz az ingyenes esketés, és legalább ebben a vonatkozásban egyre kisebb a fideszes gőg.

Az viszont a fideszes packázás szégyene, hogy a július 4-én keltezett törvényességi észrevétellel csak szeptember 29-én méltóztatik foglalkozni majd a Németh Szilárd irányította fülkeforradalmár gombnyomó brigád. Július 18-án és szeptember 15-én is összetrombitáltak egy-egy rendkívüli képviselő-testületi ülést, de ott a Csepeli Munkásotthont riogatták és a csepeli címert lovasították meg. A törvényesség helyreállítása ráért. Besorolták. A XXI. kerületi Fidesznél  a törvényesség került az utolsó helyre. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr193256734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása