CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli rablógyilkosságok, újabb adatok: még több áldozat?

2011. október 09. 22:09 - Anzágo

A Blikk információi szerint az eddig ismert gyilkosságokon kívül is történt emberölés az észak- csepeli eperföldön – ez derült ki az előzetesben ülő gyanúsítottak tanúvallomásaiból.  Mint arról korábban a Blikk beszámolt, B. Dragan (38) és társa az egyik áldozatukat egy fához kötözte ki. A magatehetetlen férfi szemére légpuskával lőttek, míg meg nem vakult, majd agyonverték. Ám az áldozat nem volt azok közt, akiknek maradványait eddig megtalálták.

– Vizsgáljuk, történt-e többgyilkosság. Most a tanúvallomásokat elemezzük. Ellenőrizzük az ellentmondásokat és az átfedéseket – közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda életvédelmi osztályának vezetője, Deme Tamás.

Korábbi horroba illő történetek, továbbá: Kifosztották áldozataikat a gyilkosok és végül: Nyáregyházi családot ástak el Csepelen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr143290605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása