CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szenteczky János az MSZP-frakció új vezetője a Csepeli Önkormányzatban

2011. november 04. 10:09 - Szerkesztő73

Közös közleményt adott ki az MSZP csepeli szervezete és a Demokratikus Koalíció helyi képviselője:

"Ezúton szeretnénk a csepeli közvéleményt tájékoztatni, hogy Borka-Szász Tamás önkormányzati képviselő 2011. október 31-i hatállyal lemondott eddig betöltött MSZP frakcióvezetői tisztségéről, egyben kilépett az MSZP csepeli képviselőcsoportjából.

Borka-Szász Tamás a továbbiakban a Demokratikus Koalíció (DK) nevű párt képviselőjeként fogja folytatni önkormányzati képviselői munkáját.

Az MSZP XXI. kerületi frakciója, illetve a párt helyi alapszervezetének vezetése Borka-Szász Tamás döntését tudomásul vette, további munkájához sok sikert kíván. A csepeli emberek további hatékony és zökkenőmentes képviselete érdekében a frakció vezetését Szenteczky János, a csepeli MSZP elnöke, eddigi frakcióvezető-helyettes vette át.

Közösen nyilvánítjuk ki, hogy a csepeli ellenzék tagjaiként természetes politikai szövetségesként tekintünk egymásra. A jövőben is a lehető legszorosabb együttműködésre törekszünk, és a továbbiakban is a csepeli érdekek és értékek képviseletét, valamint a Fidesz antidemokratikus túlhatalmának megtörését tekintjük feladatunknak.

Budapest, 2011. november 3.

A csepeli MSZP részéről:
Szenteczky János, Dobák István, Gergely István, Takács Krisztián képviselők
A Demokratikus Koalíció részéről:
Borka-Szász Tamás képviselő" (Forrás: csepelen.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr183352487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása