CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Manipuláció a természetvédelemmel Hazugság a hivatalos hírportáltól

2011. november 14. 11:22 - Anzágo

Csepel fideszes önkormányzati városvezetői a közpénzből működtetett csepel.hu –n népszerűsítik saját magukat, és ott teszik közzé az Orbán-kormány meg a Fidesz pártpropagandáját szolgáló információkat. Ezeket szolgai módon, változtatás nélkül másolja a csepel.info nevű hírblog és más fideszes szócső. Időnként megfordul a sorrend. Ha kell, akkor gátlás nélkül hazudnak. Szombaton megint szükségét és lehetőségét érezték egy újabb hazugságnak. Ehhez ráadásul gyerekeket, óvodásokat használtak fel. Ezt írták: „Fennállásának 75. évfordulóját ünnepelte november 11-én a Gyermekláncfű Óvoda Fenyves utcai Tagóvodája, mely Csepel legmagasabb pontján, fenyő- és lombos erdővel körülvett természetvédelmi területen, a Tamariska domb tetején áll. A születésnapi rendezvényen részt vett

Németh Szilárd polgármester, Morovik Attila, alpolgármester, Szuhai Erika önkormányzati képviselő, fogyatékosügyi tanácsnok…

Mi szükség van egy óvodai ünnepségen a fogyatékosügyi tanácsnokra, ezt nem tudjuk, de ott volt, és ez tény. Az óvoda meg a Tamariska-dombon áll. Ez is tény. De az, hogy a környék természetvédelmi terület lenne, az szemenszedett hazugság. Ha valaki, akkor ezt a díszvendégek tudják a legjobban.

Németh Szilár kezdeményezésére 22 év után a kerületi fideszes mamelukok szüntették meg a Tamariska-domb természetvédelmi státuszát. (ITT) A hazugság szombat óta a szokásos sokszorosítással tejed a világhálón. a terjesztők nagyobb dicsőségére: csepeli gyerekekkel, óvodásokkal körítve.

Ez már nem gyerekjáték. Ez újabb Fidesz-manipuláció 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr673378279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása