CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A borzalom újabb folytatása Csepelen: csak az arcokat figyeljék!

2011. december 19. 12:11 - csú

Óriási káosz van a helyi fülkeforradalmárok tájékoztatási gépezetében. Ez újra bebizonyosodott. Mit tettek Németh Szilárddal, a XXI. kerület fideszes polgármesterével? - kérdeztük pénteki bejegyzésünkben. Elmondtuk, borzalmas dolog történt: Németh Szilárdról az országos Orbán-média egy szót sem szólt, amikor Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár egy csepeli fórumon vett részt a Királyerdei Művelődési Házban. Ezért a csepel.hu a kormany.hu beszámolója után még egyszer tudósított az eseményről, csak azért, hogy leírhassa: ott volt ám Németh Szilárd is! A harmadik felvonást, a Csepp TV-s videoriportot azonban már nem adták le, mert

az csak később készült el. Mit gondolnak, hol jelent meg elsőként a közpénzen készült riport? Ne találgassanak, eláruljuk: a csepel.info nevű fideszes blogon, hajnali fél négykor. Egyértelmű: a több tízmillióból fenntartott Csepp TV nem az önkormányzatnak, hanem a Fidesznek dolgozik. A stáb azonban már a saját neveit sem tünteti fel. Megértjük. Van mit szégyelleni. Ennek ellenére leleplező a riport. Hoffmann Rózsa beszéde közben úgynevezett vágóképeket mutatnak a közönségről. A beszéd érdektelen.   Ezt bizonyítják az álmosságtól le-lecsukódó szemek, az előre billenő  fejek. De még ez sem érdekes! Javasoljuk: öt másodpercet nézzenek meg a felvételből 2:54-től 2:59-ig! Láthatják a kerületvezetők társaságában lévő szónok és a csepeli pedagógusok között barikádként húzódó üres széksort. Láthatják a vezetőket, akiknek hivatali kötelességük a részvétel. De néhány pillanatra láthatják a mögöttük tátongó űrt, majd a kivezényelt pedagógusok elmosódott képét, mint masszát, és végül a már bizonyítéknak, propagandának szánt tömött széksorokat, benne a kétséget, beletörődést, félelmet tükröző arcokat. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr83475309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása