CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Imádkozzunk Orbán Viktorért?! Németh Szilárd kérte, mi teljesítjük

2012. január 09. 17:18 - Anzágo

A csepeli önkormányzat közpénzen üzemeltetett hivatalos szócsövén, a csepel.hu hírportálon keresztül  Németh Szilárd XXI. kerületi fideszes polgármester egy olyan imádság, pontosabban "áldóima" terjesztésére kéri a csepelieket, amelyik felvezetőjében az ellenzéket vádolják és fenyegetik, és amelyiknek Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, jelenleg Magyarország (nem ám a Magyar Köztárság) miniszterelnöke a kedvezményezettje.

A Csepel újság a csepelieké volt és marad, csepeli polgárok írják, csepeliek: polgárok, diákok, polgár-jelöltek olvassák, ezért teljesítjük a kerületvezető kérését. Íme:

Tisztelt csepeli polgárok!

2012. január 8-án, Wass Albert erdélyi magyar költő és író 104. születésnapjának évfordulóján Ullrich Ágoston plébános, c. esperes a csepeli Szűz Mária Szeplőtelen Szíve Plébánia kertjében tartott megemlékezésen az alábbi ókeresztény imádságot olvasta fel.Kérem Önöket, tegyék lehetővé, hogy minél több honfitársunk megismerhessék az áldóimát! Tisztelettel és üdvözlettel, Németh Szilárd polgármester, Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata

 

A Németh Szilárd által megismertetni kért “áldóima” szó szerinti szövege:
 
Az ellenzék újra brutális támadást indított Orbán Viktor ellen. Mindenki a saját eszközével harcol. Vegyük fel a harcot! Minél többször mondjuk el az alábbi
Ókeresztény Áldó imádságot Orbán Viktorért.
 
Az Úr legyen előtted, hogy az igaz útra vezessen Téged. Az Úr legyen melletted, hogy karjaiba zárjon és oltalmazzon Téged. Az Úr legyen mögötted, hogy megőrizzen Téged a gonosz álnokságtól. Az Úr legyen alattad, hogy felfogjon, ha elesel és kihúzzon Téged a csapdából. Az Úr legyen benned, hogy vigasztaljon Téged, ha szomorúság nehezedik Rád. Az Úr legyen körülötted, hogy megvédjen Téged, ha ellenség ront Rád. Az Úr legyen fölötted, hogy áldás szálljon Rád. Így áldjon meg Téged a jóságos Isten!
 
A csepel.hu hivatalos szócsőben az “áldóima” eredetije ITT OLVASHATÓ
 

 

 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr863531946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szenteczky 2012.01.09. 23:50:20

Ez már a vég...?!?!

Énisvoltam 2012.01.10. 09:08:45

Úgy tudom az Állam és az Egyház már rég szét van választva!! Honnan veszi a bátorságot egy eszement politikus, hogy közpénzen fenntartott, az államot megtestesítő önkormányzat hivatalos honlapján imára szólítsa az állampolgárokat?? És ha már annyira szigorú hit életet él akkor vajon miért nem tartja a Tíz parancsolat "Szeresd felebarátodat, mint tenmagad" parancsolatát. Vagy már saját magát is úgy utálja mint az ellenfeleit???

mesztic 2012.01.10. 11:11:36

"Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma;
és bocsásd meg vétkeinket,
miképpen mi is megbocsátunk
az ellenünk vétkezőknek;
és ne vígy minket kísértésbe,
de szabadíts meg a gonosztól!"

Pilis Csaba 2012.01.10. 13:46:19

@mesztic: tökéletes! köszönöm!

lucc.gizi 2012.01.10. 17:38:50

Szeretnék az Alkotmány Asztalánál, a NYENYI alatt, a levágott kecskefej mellett Orbánbasiért és Szilárdkáért napi 3x imát mondani. Seggfej Szilárd, üdv a 21. században!

fidel12 2012.01.11. 18:02:24

Minden rosszban van valami jó, tartja a népi (zemberi) bölcsesség. Szégyen, hogy ismerőseim Budapest szerte röhögnek a csepeli imán. Ezzel azonban a Németh Szilárdról kiállított szegénységi bizonyítvánnyal a "Vörös Könyv" is a helyére kerül. Talicskával tolhatja az imakönyveket, akkora a zűrzavar.

fidel12 2012.01.11. 18:07:32

Ja, bocsi! Miért is kell OV-t igaz útra vezetni? Mikor fog elesni, ami miatt fel kell őt fogni? Miféle csapda van itten, csak nem a saját csapdája?
süti beállítások módosítása