CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ügyes, nagyon ügyes!

2012. január 11. 11:50 - Anzágo

Sok millió forintot dobott ki az ablakon teljesen fölöslegesen Németh Szilárd XXI. kerületi fideszes polgármester (önkéntes rendőr, ügyész, bíró, felelős kiadó, stb.) és társa, Ábel Attila alpolgármester (önkéntes ítélet-végrehajtó, kiadványszerkesztő, stb.). Inkább imamalmot  kellett volna létrehozniuk.

A polgármester korábban számtalanszor elmondta, azt szeretné, hogy a magyar média ne a Francia-öbölnél történt  gyilkosságokról, elásott holttestekről, balesetekről, bűncselekményekről beszéljen, ha Csepelről van szó, ha az internetes keresőkbe beüti azt a szót, hogy Csepel. Ennek ellenére - saját bevallása szerint - több mint hat millió forint közpénzt adott ki pazarlón politikai ellenfelei lejáratására, a (lopott című) Vörös Csepel nevű kiadvány megjelentetésével.

Tegnap kiderült: az ima, pontosabban az Orbán Viktorért szóló imára buzdítás sokkal hatékonyabb, gazdaságosabb. Egy fillért sem kellett költenie a Németh-Ábel párosnak, és mégis  róluk, a Csepelen már ismert lózungjaikról, álszenteskedéseikről beszél az egész ország. Ügyes, nagyon ügyes! A visszhang még ma is zeng. Csupán a példa kedvéért idézünk a Népszabadság  Buzgó imádság című, most megjelent írásból:

Ez a buzgó imádság azért mégiscsak fura, itt van például Csepel fideszes polgármestere, aki egy másik független médiafelületet, az önkormányzati portált használta föl arra, hogy híveit egy kis válságmenedzselésre, vagyis imádságra buzdítsa Orbán Viktorért, és lám, a nyugdíjasok mentek is. Lapzártánkig nem érkezett hír arról, hogy a polgármester érzett-e késztetést arra, hogy hirdetési díjat fizessen, de kit érdekelnek az ilyen részletek, pláne amikor ugyanő testületi felhatalmazással kötetet adat ki a Demokrata nevű lap főszerkesztőjének cégével a helyi szocik mesterkedéseinek föltárására, tehát kétségtelenül támogatja a sajtót, tán még a csepeli televíziót is ráveszi, hogy közvetítse, amint felhívására Zámbó Jimmy örökösei Orbán Viktorért imádkoznak, mert a Király az mégiscsak király, lesz hatása.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr623536594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása