CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A nagy bukás végjátéka

2012. január 13. 12:02 - csú

A regnáló hatalom menthetetlenül megbukott, mert a hajója olyan lékeket kapott, amelyeket lehetetlen betömni,...a sorsa megpecsételődött. Menthetetlen, mert védhetetlen. Jelképes vagy azzá tett figurái közröhej vagy szörnyülködés tárgyát képezik országhatáron belül és kívül...  A hatalommentésen túl van-e bármi értelme maradnia ennek a kormánynak?...A menthetetlen menteni igyekvése csak nagy bukással végződhet. - Ezeket a gondolatokat a Népszabadság LÉK című írása tartalmazza. A teljes cikk ITT olvasható!

Tóta W. Árpád az INDEX.HU publicistája gyökeresen másként látja a helyzetet. Azt írja: "Egy senki nem tud megbukni"

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr83542431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Énisvoltam 2012.01.13. 14:48:38

Ne éljük bele magunkat!! Hozhatnak még olyan 2/3-os törvényt hogy csak olyan elnöke lehet Mo.-nak aki csak idegen tollakkal ékeskedik!!!

fidel12 2012.01.13. 19:18:09

Rossz az előérzetem. Az emberek hozzászoktak az etikátlan, logikátlan politikai dumához. Ne a szavaimat figyelje...; nyugdíjvédelem (!); IMF körüli kommunikációs handabanda, hogy csak a legutóbbiakból említsek néhányat. A kormánypropaganda el fogja hitetni, hogy ez csak akadékoskodás. És akkor ennek az országnak erkölcsileg vége.

sóhegy049 2012.01.14. 13:49:12

Az itt a baj, hogy sokan mindent elhosznek még ennek a bagázsnak és még nagyobb baj az, hogy terjesztik, mint az igét és a leges-legnagyobb baj meg az, hogy roppant sokan megisszák a szavaikat. Ezért kell a jobbos fórumokon ébresztőt fújni!
süti beállítások módosítása