CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Schmitt Pál megszólalt az MR-1-en

2012. január 18. 08:24 - csú

Az államfő a Magyar Rádió 180 perc című reggeli műsorában azt mondta, reméli, tisztázni tudja magát a doktorijával kapcsolatos vádak alól, amelyeket visszautasított, nem ismert el.

Az index.hu összefoglalója:  

Körbeüljük a rádiót, akárcsak az 1954-es vébédöntőn apáink és nagyapáink. Schmitt Pál szólal meg a készülékben, a nyilvánosság előtt először azóta, hogy a HVG-n megjelent a plágiumgyanús kisdoktori disszertációjáról szóló hír. 

Részletes beszámoló ITT

A Testnevelési Főiskola jogutódjától, a Semmelweis Egyetemtől kedden közölték, hogy vizsgálóbizottságot hoznak létre Schmitt Pál kisdoktorijának "tanulmányozására”. Az államfő a vizsgálattal kapcsolatban szerda reggel azt mondta: szeretné, ha pont kerülne az ügy végére, és reméli, tisztázni tudja magát a vád alól, amely mögött egyébként rosszindulatot lát.

További részletek az előzményekről itt olvashatók 

A legfrissebb hírek a Schmitt-botrányról ITT ÉRHETŐK EL

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr333572811

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pall Smitt - Én a robot 2012.01.19. 03:12:03

Ebben a képben valahogy minden benne van, ami Schmitt Pál körül zajlik már jó másfél éve..

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása