CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

TITKOLJÁK A NYÍLT LEVELET?!

2012. január 23. 19:05 - csú

A XXI. kerületi fideszes önkormányzati vezérkar Handa Bandájának (csepel.hu, csepel.info, Csepeli Hírmondó, csepel.fidesz.hu, stb) egyetlen tagja sem volt hajlandó január 23-án, hétfőn 19 óráig közzé tenni azt a nyílt levelet, amelyet a csepeli hajléktalanok Németh Szilárd polgármesternek címeztek. A HVG.HU  információi alapján pótoljuk Németh Szilárd, Ábel Attila és mások mulasztását. A választ azonban nem írhatjuk meg helyettük.

Nyílt levelet írtak az észak-csepeli  kunyhóikban, kalyibáikban lakó hajléktalanok Németh Szilárdnak, Csepel fideszes polgármesterének, mert a helyi önkormányzat még december 13-án el akarta dózerolni az engedély nélkül felépített hajlékaikat.  A levelet A Város Mindenkié csoport tette közzé a blogoldalán.

Minként a csepeli hajléktalanok írják, Ábel Attila alpolgármester telefonos tájékoztatása alapján a XXI. kerületi  önkormányzat a kunyhók elbontását bizonytalan időre elhalasztotta, de azóta sem közöltek pontos információt arról, meddig maradhatnak az ott élők, és hogy milyen elhelyezést tud biztosítani az önkormányzat abban az esetben, ha valóban lebontják a kunyhókat. 

A hajléktalanok ezért személyes találkozót kérnek a polgármestertől, ahol az érintett "kunyhólakók", A Város Mindenkié hajléktalan érdekvédelmi csoport képviselői, valamint a polgármester és az önkormányzat illetékes munkatársai vennének részt. A találkozóval azt szeretnék elérni, hogy megtudják, mi lesz otthonaik sorsa, pontosan mik az önkormányzat tervei, és hogyan tudnának olyan megállapodást kötni, amely a helyi lakosoknak, az önkormányzatnak és nekik is elfogadható.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr73741532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imádkozó sáska 2012.01.23. 21:43:02

És gondolják, hogy ez a... iskolagyilkos le fog velük ülni? Eseteleg odaküldi hű csahosát, az erdélyi ...lányok kedvencét kedvencét, Kábel Attilát, aki gáláns a hozzá keves lányokkal: még az óráját is odaadja egy pásztoróráért...
süti beállítások módosítása