CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Személyautó kellett Németh Szilárdnak és társainak! Megkapták! Közpénzből

2012. január 27. 14:15 - csú

A Fidesz jól fizetett XXI. kerületi mamelukjai egyetlen szó nélkül, jeladásra, egyhangúlag nyomták a gombot. Helyi vezérük, a jelenlegi polgármester nekik köszönhetően, amíg hivatalában marad, nyomhatja a gázpedált, és a kocsi vételárát nem ő fedezi. A csepeli önkormányzat fizetett érte. Németh Szilárd ugyanis közpénzből kapott  egy Skoda Superb Combi 2.TDI személyautót. Borbély Lénárd és Morovik Attila - ugyancsak fideszes alpolgármesterek kénytelenek voltak beérni egy-egy Skoda Octavia Ambient 1,4 TSI típusú személygépkocsival, persze ez is közpénzből van, csak úgy mint a Csevak Zrt vezérigazgatójának kocsija és a többi autó több mint 43 millió forintért.

A tegnapi képviselő-testületi ülés több részt vevőjétől megtudtuk: a szocialista képviselők még a fideszes néma leventék gombnyomása előtt elmondták, hogy Németh Szilárdék végre kézzel, pontosabban volánnal foghatóan újat alkottak. A rendszerváltás óta eltelt időben ugyanis csepeli polgármesternek, alpolgármesternek nem volt közpénzből vásárolt gépkocsija. Németh Szilárd erre a megjegyzésre és még néhány hasonló tiltakozásra, kérdésre válaszolva a tőle megszokott körítés után kivágta magát a csávából. Előjött az aduval: "A többi polgármesternek is van ilyen, vagy még jobb autója". (Ja,  ez fideszes körökben így szokás? Akkor az egészen más - mondták a közönség soraiban) És különben is - tette hozzá Németh Szilárd - "az előző polgármester százezer forinttal többet keresett mint én, és őt nem látták itt annyit az esti órákban mint engem". 

Szemtanúk beszámolója szerint a csillár nem szakadt le a  tanácsteremben e szavak hallatán. Az előző, a szocialista polgármester ugyanis eltekintve attól az apróságtól, hogy 16 évig szolgálta a csepelieket, - ellentétben a még másfél éve  sem uralkodó Németh Szilárddal  - nem kaparintotta meg az országgyűlési képviselőséget, és nem akart fővárosi képviselő sem lenni, ezért aztán az egyetlen helyről származó jövedelme a nyomába sem érhetett a most legalább három helyről állami apanázst, összesen havi bruttó 1 millió 644 ezer forintot felszedő Németh Szilárd jövedelmének.

Az viszont igaz, hogy Németh Szilárdnak a környezetében már senki sem mondja el, hogy elődje  reggel hattól, fél héttől késő este meddig dolgozott a hivatalban és azon kívül a csepeliek érdekében. Persze, hogy nincs ilyen ember, mert Németh Szilárd nagy alapossággal, megfontoltan, fáradhatatlan odaadással valamennyit kirúgta.  

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr153906898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imádkozó sáska 2012.01.27. 22:38:11

Zsírfejű-hájfejű imádkozordonbordon csak enynit tud. Közpénzen mulatni, az elődöket gyalázni, hazudozni és ilyeneket mondani:
Miért, hiszen a szocik is.. Miért, hiszen más is... stb...
Tóth tényleg sokat dolgozott és puritán volt. Igazi komcsi komisszár prototípus. De még mindig jobb , mint a jelenlegi neobolsevik banda összes tagja együttvéve.

fidel12 2012.01.28. 19:25:45

A csepeliek emlékezhetnek arra, hogy mekkora balhét csapott ez a díszes társaság, amikor állítólag Tóth Mihály új autót vett. Kiderült, hogy nem közpénzen, az is, hogy nem vette, hanem az apósa 17 éves Toyotáját kezdte használni. Ezután azt mondta az egyik jelenleg "felelős" vezető, hogy ezt csak képmutatásból csinálja. Ezzel zárták le az ügyet. És ezek az alakok garázdálkodnak ma Csepelen!?

Imádkozó sáska 2012.01.28. 21:20:12

Némethéknél nagyobb rohadékokat keveset hordott a hátán a Föld. Nem hiába nevezik Orbán legjobb magyarországi tanítványának. Csak Orbánnak még él a(z első ) felesége. Meg ő nagytételben "kezelte" a nyugdíjasok pénzét.
süti beállítások módosítása