CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hó, fagy és hajléktalan-mentés

2012. február 04. 10:03 - csú

A rendőrség 38 embert mentett meg a kihűléstől az elmúlt éjszaka. Öt főúton - a 6-oson, az 56-oson, az 58-ason, a 66-oson és a 67-esen - hóláncot kell használniuk az autósoknak. A rendőrség azt kéri, hogy  kizárólag azok induljanak útnak, akiknek feltétlenül szükséges! Friss hírek a havazásról, útviszonyokról, közlekedésről ITT

Harmincnyolc embert vittek a rendőrök péntekről szombatra virradó éjszaka közterületekről melegedőkbe - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője. Garamvölgyi László szombat reggeli tájékoztatása szerint Budapesten a rendőrök az éjjel 19 hajléktalant vittek fedett helyre, közülük négyet kórházba. Az ország többi részén

ugyancsak 19 embert vittek a közterületekről melegedő helyekre, átmeneti szállásokra. A legtöbbet, kilenc embert Borsod-Abaúj-Zemplén megyében kellett megmenteni a kihűléstől.

Garamvölgyi László arra is elhívta a figyelmet, hogy a közútkezelő öt főúton a 6-os, az 56-os, az 58-as, a 66-os és a 67-esen rendelte el a hólánc használatát.  A rendőrség azt kéri, hogy ahol kritikusak az útviszonyok, kizárólag azok induljanak útnak, akiknek feltétlenül szükséges, de ők is csak abban az esetben, ha utazásuk előtt tájékozódtak, és ha kifogástalan műszaki állapotban van az autójuk. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr574064672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása